Alo!

Batine zbog „SLATKOG NESPORAZUM­A”

-

Srpski građevinsk­i radnici koji rade u Amurskoj oblasti u Rusiji, na samoj granici sa Kinom, izvukli su deblji kraj posle posete lokalnih ljubomorni­h muževa!

Kako saznajemo, srpski građevinci su na ceni kao kvalitetni majstori, ali se za njih otimaju i žene iz amurske oblasti. Da se žene interesuju za naše majstore saznali su njihovi muževi, koji su organizova­li sastanak. Muškarci su odlučili da, kako bi sačuvali brak, kazne naše radnike za afere sa njihovim ženama.

- Žitelji te oblasti su se dobro raspitali u kojim barakama spavaju naši građevinci, kojih na tom gradilištu ima oko dvadeset. Posle toga su minulog vikenda tokom noći upali u barake naoružani palicama. Izbila je tuča, u kojoj su naši građevinci pokazali da nisu za potcenjiva­nje, iako su ih pridošlice iznenadile. Za samo pola sata sve je bilo završeno, a naši zidari i stolari su shvatili poruku i odlučili da incident ne prijavljuj­u policiji - objašnjava naš sagovornik zaposlen u istoj firmi kao i zavodnici.

Prema njegovim rečima, građevinci su se odlučili za vidanje rana u tišini.

- Prvi razlog ćutanja je da bi sačuvali posao, a drugi je da to ne saznaju njihove porodice u Srbiji. Ipak, vest o tuči se proširila gradilišti­ma u toj oblasti, a jedan radnik je čak i svojoj ženi ispričao za ceo slučaj! Zabrinuta žena je na Fejsbuk grupi koju koriste srpski građevinci postavila pitanje: „Da li neko zna šta se dogodilo na gradilištu?!”, i onda je klupko počelo da se odmotava - navodi kolega preljubnik­a.

Naši građevinci s drugih gradilišta su se uključili u diskusiju i objasnili suprugama „da to nije ništa strašno” i da se radi o „slatkom nesporazum­u”!

- Da bi ih utešili, rekli su im „da su noći na tom grdilištu veoma hladne” i da im je najverovat­nije zakazalo grejanje, koje ih je je koštalo nekoliko modrica. Jedan iskusniji građevinac je tešio supruge rečima: „Žene, nemojte da se sekirate, sve rane će biti zalečene za četiri meseca kada se budu vratili!” Objasnio im je u šali da se na njima neće ništa poznati i da će se podmladiti, jer je „tamo povoljna klima” - navodi kolega. E. Sadiku

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia