Alo!

Leš narkomana poluraspad­nut!

-

Leš P. C. (25) u poluraspad­nutom stanju pronađen je u njegovoj porodičnoj kući u ulici Dimitrija Tucovića 55 u Valjevu. Policija istražuje slučaj, a za sada nema indicija da je smrt mladića nastupila nasilnim putem. Kako saznajemo, nesrećni mladić je bio registrova­ni narkoman, a obducenti su procenili da je smrt nastupila još pre dvadesetak dana. Jezivi prizor je zatekla njegova majka, koja je otišla da ga obiđe, jer joj se nije javljao na telefon.

- Leš u poluraspad­nutom stanju je pronašla u krevetu! On je sam živeo u toj kući i majci se retko javljao. Kućom se širio nepodnošlj­iv smrad. Zapanjena žena je po ulasku osetila neprijatan miris, a kada je otvorila vrata sobe, zatekla je prizor kao iz horor filmova. Telo njenog sina bilo je u fazi raspadanja i truljenja. Jedva se održala na nogama. Počela je da kuka i odmah otrčala u komšiluk po pomoć - priča jedan od komšija, koji nije želeo da mu navodimo ime.

- Pozvali smo policiju i Hitnu pomoć da bi šokiranoj majci dali sedative. Mi smo je umili hladnom vodom i dali joj šećer i vodu da bi se malo povratila do dolaska ekipe lekara - navodi žena koja je pritrčala u pomoć kada je čula šta se dogodilo.

Policija je obavila uviđaj, ali nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt. Pretpostav­lja se da je mladić umro od predoziran­ja, jer je na licu mesta pronađena oprema za upotrebu narkotika. Leš je prebačen na obdukciju radi utvrđivanj­a uzroka i vremena smrti.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia