Alo!

Sandra dobija avion ili ostrvo u Hrvatskoj od Meljničenk­a!

-

Sandra Meljničenk­o je pre četiri meseca na svet donela prvog sina, ali se ime koje su mu ona i njen muž Andrej dali dugo krilo od javnosti. Sada je konačno otkriveno da se mali naslednik zove Adrijan Andrejevič Meljničenk­o, a kako se priča, početkom septembra biće organizova­na i proslava u njegovu čast. Sandra i Andrej već imaju petogodišn­ju ćerkicu Taru, a sada žele da naprave žurku za naslednika, budući da još nisu organizova­li adekvatnu zabavu povodom Adrijanovo­g rođenja.

- Sandra i Andrej u septembru će proslaviti i godišnjicu braka, kada će Sandra postati bogatija za još jedan skupoceni poklon koji će dobiti od supruga. To bi trebalo da bude vrhunac te proslave, a šuška se da će Sandra opet dobiti neki nadrealno skup statusni simbol kao poklon od svog muža, koji je obožava. Bogati Rus s diplomom ekonomije premišlja se između ogromnog privatnog aviona i

predivnog ostrva u Hrvatskoj. Posle

boravka na Sardiniji Meljničenk­ovi će jahtom otići upravo u Hrvatsku, kako bi se Andrej konačno odlučio o poklonu - piše „Story”.

Inače, ostrvo na koje je Andrej bacio oko nalazi se u Dalmaciji, u blizini mesta iz kojeg potiče Sandrina majka. A dok se ne smisle na šta će tačno da potroše milione, Sandra i Andrej uživaju u krstarenju na svojoj novoj jahti vrednoj 450 miliona dolara. M. A.

Sandra je pre četiri meseca rodila sina edrijana, a na zabavi u njegovu čast očekuje je i dar za godišnjicu braka

 ??  ?? Teške muke: Sandra i endrej
Teške muke: Sandra i endrej
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia