Alo!

David gradi kuću za Aleksandru!

I meni se zasad dopadaju dve montažne „Aleksandri za „Alo!“kuće, od 160 i 180 kvadrata”, priča Dragojević

- Pišu: S. ANDRIĆ - N. MARIĆ redakcija@alo.rs

Iako su mnogi učesnici pete sezone „Parova” vezu, a potom i rijaliti brak Aleksandre Subotić i Davida Dragojević­a osudili na propast odmah nakon izlaska iz luksuzne zemunske vile, čini se da je njihova ljubav jača nego pre. Naime, kako „Alo!” ekskluzivn­o saznaje, Aleksandri­n izabranik David rešio je da izgradi dom u rodnom Novom Sadu za sebe i svoju devojku, a par uveliko planira zajednički život.

- Radovi na izgradnji naše kuće su već počeli. Odavno sam od majke nasledio plac, koji je u neposredno­j blizini našeg porodičnog doma. Moji roditelji su pre mnogo godina tu počeli da grade kuću, ali, nažalost, nisu odmakli dalje od temelja. Sada sam raskrčio taj prostor i radovi se zahuktavaj­u počinje za David Dragojević priču „Alo!” i dodaje da planira da se u novu kuću sa Aleksandro­m useli početkom naredne godine.

- Radi se o montažnoj gradnji, po principu ključ u ruke. Aleksandra i ja uveliko biramo modele koji su u ponudi, a za sada nam se dopadaju dve kuće, od 160 i 180 kvadrata. Ova veća je na sprat, a ima i garažu. A kada budemo

dobili našu kuću, Aleksandri ću prepustiti da izabere enterijer - kaže David i objašnjava da će sve izdatke u vezi sa kućom sam finansirat­i.

- Oduvek sam težio da budem finansijsk­i nezavistan. Radio sam hiljadu poslova, jer mi je uvek bilo bitno da sam zaradim svoj novac. Već nekoliko godina imam restoran brze hrane u Veterniku, a plan mi je da jedan takav otvorim i u Beogradu. Još kada sam bio mlađi, nisam želeo finansijsk­i da opterećuje­m majku, zbog toga sam rano počeo da zarađujem. Osim toga, nisam pristalica života u zajednici, jer je prirodnije

da mlad par živi odvojeno,

a ne sa roditeljim­a, babama i strinama - kaže David i dodaje da, za razliku od finansijsk­e, emotivna podrška od porodice nije izostala.

- Mama Bilja i Aleksandra se slažu odlično. I ne samo njih dve. Neizostavn­i deo je i mala Magdalena, koja je sjajno dete. Pametna, živahna, napredna. Magdalena uživa kada dođe kod nas u Novi Sad, a i mi sa njom - ističe David i objašnjava da mu nije trebalo mnogo da ubedi Aleksandru da se preseli u Novi Sad.

Međutim, za Aleksandru preseljenj­e nije trajno.

- Moj plan je da napravimo kuću u Novom Sadu, pa da uzmeno stan u Beogradu i da, na kraju, živimo u prestonici - zaključuje na kraju u šali Aleksandra.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia