Alo!

Ćopavi beker preuzeo nemce

Bivši Trener novaka đokovića pronašao posao

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Leto iz pakla, tokom kojeg je morao da proglasi bankrot i bude podvrgnut operaciji zgloba, konačno je gotovo

Boris Beker je konačno pronašao novi posao. On je juče u Frankfurtu promovisan u novog selektora Dejvis kup reprezenta­cije Nemačke. Posle paklenog leta, izgleda da je sreća konačno pogledala nekada čuvenog tenisera.

Bivši trener Novaka Đokovića bio je primoran da proglasi bankrot. Kao što je poznato, Beker je u junu je zbog duga prema jednog privatnoj banci morao da prizna da je u buli. Dug je iznosio preko 3,6 miliona evra. Ali to nije bio najveći Bekerov problem. Borojni mediji su preneli da je njegov brak sa suprugom Lili u velikoj krizi. Pokušavali su supružnici da demantuju sve natpise. Na društvenim mrežama su često kačili zajedničke fotografij­e uz „srceparaju­će” poruke tipa - „U dobru i zlu”, „Moja posebna dama”, „Moja ljubav”... Međutim, teško da je neko poverovao u sve to, posebno ako se zna burni istorijat Bekerovog ljubavnog života.

Svi su ostali šokirani kada su tokom avgusta isplivale Bekerove fotografij­e sa odmora na Ibici. Čovek koji je sa 17 godina osvojio Vimbldon viđen je kako šeta na štakama. Kasnije je stiglo objašenje da je morao da bude podvrgnut hitnoj operaciji skočnog zgloba. Zvanično objašnjenj­e je bilo da je reč o staroj povredi, koja Borisa muči još iz igračkih dana!

Sada su mu sunarodnic­i pružili novu šansu. Njegov prvi zdatak biće da izbori opstanak reprezenta­cije u Svetskoj grupi. Od 15. do 17. septembra oni će igrati protiv Portugalac­a u Lisabonu.

- Volim ovaj sport, volim ovu zemlju i mnogo mi je drago što sam dobio ovaj važan zadatak u nemačkom tenisu - objasnio je Beker na jučerašnje­m predstavlj­anju.

 ??  ?? Leto na Ibici, pa pravac fotelja:
Lili i Boris Pre nekoliko dana je jedva mogao da hoda: Boris Beker na štakama
Leto na Ibici, pa pravac fotelja: Lili i Boris Pre nekoliko dana je jedva mogao da hoda: Boris Beker na štakama

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia