Alo!

Milojević: Moji igrači moraju da izdrže pritisak!

Večiti su do sada zajedno inkasirali 1,7 miliona evra, a ako pobede Krasnodar, odnosno Videoton, to će biti bingo

-

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da je svestan ogromne važnosti revanš meča protiv Krasnodara (21 čas, RTS 1) za plasman u Ligu Evrope i da očekuje da se njegovi fudbaleri izbore sa pritiskom i posle decenije obezbede mesto u grupnoj fazi evropskog takmičenja. Podsetimo, Zvezda juri zaostatak od 3:2 iz Krasnodara.

- Znamo da su očekivanja velika, spremni smo na sve. Ipak čekamo meč kao i svaki drugi, igramo protiv kvalitetno­g tima i svi igrači su motivisani. Želimo da pružimo dobru partiju i prođemo dalje, tražim od mojih igrača da se bore i budu ono što jesu - rekao je Milojević.

Kako je naglasio, crveno-beli nemaju razloga da s e plaše Krasnodara, iako postoji respekt prema protvniku.

- Puna „Marakana” daje vetar u leđa celom timu, a mi ćemo da izgaramo. Svaki detalj može da odluči, jedan aut ili dekoncentr­acija.

Milojević ne želi velike reči i obećanja, osim onog da će srpski vicešampio­n pružiti maksimum:

- Nisam populista, izbegavam velike reči. Volim da napravim nešto, a drugi da pričaju. Ovakav događaj nas tera da budemo još bolji. Pritisak uvek postoji, u velikom smo klubu, imamo velike ambicije i u ovom poslu tako mora da bude. Igrači se po tome razlikuju, neki ne mogu da se

nose sa tim, a moji igrači moraju. Nastup levog beka Milana Rodića protiv Krasnodara i dalje je neizvestan, praktično će tako biti sve do pred početak meča, dok Damjan le Talek zbog suspenzije neće biti u sastavu. - Videćemo danas kakva će biti situacija sa Rodića, bez obzira na važnost utakmice, mi smo ljudi. Želim da zaštitim svoje igrače. Da li je Rodić spreman? I jeste i nije - smatra Milojević.

Inače, crveno-bele je juče pojačao vezista Nenad Krstičić (27), na dve godine. U inostranst­vu je nosio dres Sampdorije, Breše i Alavesa. Osim njega, potpisao je i vezista Filip Bainović (21) iz Rada.

 ??  ?? Danas odluka o Rodiću: Milojević
Danas odluka o Rodiću: Milojević
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia