Alo!

Rijaliti Paralija

-

D obro došli u „rijaliti Paralija“! Srbija je ovih dana ni kriva, ni dužna dobila još jedan rijaliti šou program, i to u Grčkoj. Naime, u omiljenom srpskom letovališt­u lider Jedinstven­e Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma napravio je pravu zabavu za široke narodne mase. Dobro se jelo, pilo, a na kraju se čak i užičko kolo zaigralo, a od udaraca nogu podigla se sva prašina na ovom letovališt­u.

L ider JS-A je tako postao najveća rijaliti zvezda, jer osim toga što je lično određivao koji je penzioner koliko ugrožen i kome treba dati dve ili tri hiljade dinara pomoći da preživi, mogli smo jagodinsko­g Palmu da vidimo kako jezdi sada već čuvenim skuterom po Paraliji.

G le čuda, i ovoga puta je provozao svog koaliciono­g partnera i srpskog ministra Ivicu Dačića, koji nam je otkrio da mu je sandale za plažu kupio lider Jedinstven­e Srbije lično, eto još kojeg plusa za Dragana.

K ada smo pomislili da je vožnja skuterom po plažama Grčke i užičko kolce na ulici sve što ćemo ovoga leta gospodnjeg videti, prevarili smo se. Palma je tada izvukao keca iz rukava, i to u liku Ivice Dačića, koji je za njegove goste i zvanice u Paraliji održao mini-koncert, a kao na traci ređali su se hitovi poput „Miljacke”, „Jorgovana” i „Nesanice”. Eto, uspeo je čovek da mu jedan ministar, i to šef srpske diplomatij­e, peva na uvce, pa stvarno je najjači.

Z bog svega gorenavede­nog prvi čovek Jagodine i šef Jedinstven­e Srbije s pravom je zasenio sve takozvane zvezde srpskih rijalitija i dokazao da pravi najbolju zabavu, najbolje koncerte, i to na tlu Grčke. Ne znam samo da li će ga kada se bude vraćao u Srbiju ispratiti pesma: „Odlazi cirkus iz našeg malog grada.“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia