Alo!

ĐUKA RASTERAO Jehovine svedoke s pijace!

-

Narodni poslanik Vladimir Đukanović se bori protiv Jehovinih svedoka! On je priznao da je sa Banjičke pijace u Beogradu uklonio njihov štand i istakao da mu ovo nije prvi put da ih sklanja.

- Upravo sam samoinicij­ativno uklonio štand Jehovinih svedoka na Banjičkoj pijaci i lepo im objasnio da nema potrebe da tu više dolaze. Dobro delo za danas - napisao je on na društvenoj mreži Fejsbuk.

Đukanović je za „Alo! otkrio da mu ovo nije prvi put da ih sklanja i napomenuo da će to i ubuduće raditi jer oni nisu nikakva verska zajednica, već sekta.

- Komunalna policija sklanja ljude koji nešto prodaju pokušavaju­ći da prežive zato što je to zakonom zabranjeno, a zakonom je zabranjeno i da dođete i da namestite štand gde god vam padne na pamet i onda da delite jednu apsolutno antiversku literaturu, odnosno literaturu koja zagovara najgore sektašenje. Oni nikada nemaju dozvolu za taj njihov takozvani štand. Idu po celom gradu sa tim improvizov­anim štandom i dele tu svoju literaturu na nekim kolicima - započeo je priču poslanik i istakao da ih je najpre ljubazno zamolio da se sklone.

- Gde god ih vidim, svaki put ih najljubazn­ije zamolim da se sklone odatle i da ne truju narod. Ako se ne sklone sami, onda ću ja da ih sklonim - kazao je Đukanović i dodao da često narod pozdravlja to što ih on sklanja. - Posebno je primetno da oni to rade kada su neki veliki praznici, masovno se tada kreću ulicama. Najčešće ih možete sresti u centru grada i u prometnim ulicama - istakao je on i priznao da mu je drago što je zbog situacije sa Jehovinim svedocima postao meta čestih napada na društvenim mrežama.

- Veoma mi je drago što su me na društvenim mrežama zbog ovoga odmah napali i molim ih da pišu i evropskim zvaničnici­ma, kao što su najavili. Drago mi je što se razotkriva da ovde ima i onih koji podržavaju sekte - naveo je on.

D. R.

 ??  ?? Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia