Alo!

Siledžija se kri ALI JE IPAK

- Piše: LJUBIŠA MITIĆ redakcija@alo.rs

Pet dana posle incidenta u bolnici u Prokuplju, policija je uhapsila Igora I. (42), koji je pretukao bivšu suprugu Jasminu D. (35) dok je čekala na kontrolu kod ginekologa svega deset dana posle rođenja deteta u drugom braku! Osumnjičen­i se tereti da je počinio krivično delo nasilja u porodici i određen mu je pritvor do 30 dana, kao i zabrana prilaska žrtvi! supruga Jasmina čekala kontrolu kod ginekologa. Naočigled ostalih pacijenata, nasilnik je nasrnuo na Jaminu. Nije se zaustavio čak ni kada je video da su pored nje njihova zajednička ćerka i beba od svega deset dana! Jasminu je pred drugim pacijentim­a udario više puta po licu i glavi i posle toga potpuno mirno izašao napolje.

Nesrećna žena je zadobila ozbiljne povrede. Posle ukazivanja prve pomoći prebačena je u kliničkobo­lnički centar u Nišu. Posle snimanja i pregleda puštena je na kućno lečenje. Policija, koja je stigla odmah nakon poziva, pokušavala je da uđe u trag i pronađe nasilnika, ali se on do ponedeljka uveče uspešno skrivao. Jasmina je posle bezumnog nasilja otvorila dušu i ispričala da se napad dogodio u bolničkom hodniku dok je čekala na pregled kod ginekologa, jer se porodila pre desetak dana.

- Sa najstarijo­m ćerkom Mirjanom, koju imam iz braka sa Igorom, i bebom koju sam dobila sa drugim čovekom otišla sam na kontrolu kod ginekologa. Igor je iznenada upao u čekaonicu i odmah nasrnuo na mene. Srećom je beba u tom trenutku bila u nosiljci! Ćerka je stala između

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia