Alo!

POSLE UDARCA JEDNOG AUTOBUSA, BAČENA POD DRUGI

-

K. I. (35) teško je povređena u sabraćajno­j nesreći kada su je udarila dva autobusa, jedan za drugim! Ona je u besvesnom stanju prevezena u Urgentni centar, gde se lekari bore za njen život. Kako saznajemo, pacijentki­nja je smeštena u „šok A“sa teškim povredama glave i prelomima.

Nesvakidaš­nja nezgoda dogodila se juče oko 10 sati preko puta Hrama Svetog Save dok je pretrčaval­a ulicu na nedozvolje­nom mestu.

- Dok je mlada žena pretrčaval­a, izletela je pravo pred autobus na liniji 78. Vozač autobusa je naglo zakočio pokušavaju­ći da izbegne najgore. Izbegao je kontakt, ali je ženu ipak zakačio. Udarac nije bio jak, ali je bio dovoljan da je baci pravo pod drugi autobus - rekla nam je jedna starija žena koja su zadesila na licu mesta.

Prema njenim rečima, usledio je vrisak, škripa kočnica, a posle toga se čuo i udarac.

- Svi koji smo se tamo zadesili potrčali smo i ugledali mladu ženu kako leži ispred autobusa. Imala je veliku sreću jer nije pala pod točkove drugog autobusa. U prvom trenutku svi smo mislili da je mrtva, ali je jedan madić povikao: „Dajte vode, živa je!” Tada je žena počela da se pomera. Ubrzo su stigli i lekari Hitne pomoći. Oni su odmah nesrećnoj ženi pružili prvu pomoć i odvezli je u bolnicu. Za njima je stigla još jedna lekarska ekipa, koja je prevezla dva putnika iz autobusa, koji su se povredili kada je vozač naglo zakočio - ispričao nam je očevidac nezgode.

Saobraćajn­i policajci su obavili uviđaj, a vozači su uradili alko-test, koji je pokazao da nisu bili pod dejstvom alkohola. Okolnosti ove nezgode utvrdiće se istragom. E. S.

 ??  ?? Kobno pretrčavan­je
kod Hrama
Kobno pretrčavan­je kod Hrama

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia