Alo!

Zmaj od Šipova u društvu stripera!

Osim starih učesnika, u vili u Zemunu takmičiće se i kontroverz­ni Saša Brkić, kao i građevinsk­i preduzimač Saša Dimkovski i fotomodel Dina Galorini

- Pišu: S. Z. - M. A.- O. K. redakcija@alo.rs

O učesnicima novog rijalitija „Zadruga” već se dosta zna, a „Alo!” je istraživao ko će ove sezone biti deo konkurents­kih „Parova”. Kako otkriva izvor blizak produkciji TV „Hepi”, sve se polako priprema za najzanimlj­iviju sezonu do sada.

- Dogovoreno je da ove sezone, osim nekih starih učesnika, uđu i novi, čije su životne priče teške. U proteklim sezonama bili su oni koji su nekoliko godina poznati javnosti, pa je veoma važno da se ubace ljudi koji će nešto novo da donesu i prikuju gledaoce za ekrane kaže dobro upućeni izvor.

Osim Zmaja od Šipova, Miljane Kulić i Mladena Vuletića, koji su gotovo potvrdili ulazak, u vilu „Parova“će ući i novo lice, striper Saša Brkić. On do sada nije bio učesnik nijednog rijalitija, iako je imao veliku želju da u „Parove” uđe tokom poslednje sezone, kada je nekoliko sati izvodio striptiz na devojačkoj večeri Aleksandre Subotić.

- Brkić je izrazio želju da u vilu uđe kao učesnik još tada, kada je gotovo nag igrao za Subotićevu, smatrajući da može mnogo toga da ponudi kao neko ko ima specifično zanimanje. Čelnici „Hepija” su odlučili da mu daju priliku u ovoj sezoni, a Saša je već potpisao ugovor i polako se sprema za ulazak - kaže naš izvor.

Izuzev stripera, u najpoznati­ju rijaliti vilu trebalo bi da uđe i izvesni Don Spasato, odnosno Saša Dimkovski, koji je već počeo da gostuje na srećnoj televiziji.

- Po svemu sudeći, ulazim u rijaliti. Bio sam već dva puta kod Jovane Jeremić u emisiji. Imam šta da ponudim narodu, jer sam mnogo toga proživeo. Trošio sam milione na Zlatiboru kada sam se vratio iz inostranst­va, gde sam se dugo bavio građevinar­stvom. Družim se sa poznatima, Aca Pejović mi je pevao na 30. rođendanu, a nisam loš ni sa Lukasom. Ipak, sve sam pokazao pre neki dan, kada sam naduvao Zmaja od Šipova u emisiji „Upoznajte Parove”, već imamo 30.000 pregleda, tako da ću sigurno daleko dogurati pored svih ovih klošara koji hoće da uđu, a nemaju žutu banku - kaže budući učesnik.

U vilu ,,Parova” bi prema našem izvoru trebalo da uđe i fotomodel Dina Galorini, ćerka Ljiljane Žikić Karađorđev­ić, pesnikinje i dobrovoljc­a srpske vojske koja je poginula pre 18 godina na Kosovu.

 ??  ?? Jovana Jeremić sa Dinom Galorini
Saša Dimkovski Raspaliće maštu gledateljk­i:
Saša Brkić Na sve spreman: Zmaj od Šipova
Jovana Jeremić sa Dinom Galorini Saša Dimkovski Raspaliće maštu gledateljk­i: Saša Brkić Na sve spreman: Zmaj od Šipova

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia