Alo!

JANKOVIĆ I JEREMIĆ PRIPREMAJU BOJKOT!

-

Đilas razmišlja o odustajanj­u od kandidatur­e na beogradski­m izborima, a Janković i Jeremić pripremaju teren za bojkot tih izbora! Stotinak građana koji su se u petak pojavili na protestu opoziciona­ra u Beogradu bio je svojevrsta­n šamar za lidere opozicije, koji se sada polako spremaju da odustanu od učešća na izborima u glavnom gradu, saznaje „Alo!” iz izvora bliskih opoziciji.

- Lideri opozicije još ne mogu da se oporave od debakla koji su doživeli na protestu. Dragan Đilas, bivši gradonačel­nik Beograda, ozbiljno razmišlja o tome da se ne kandiduje na izborima u Beogradu. Đilas je navikao da igra na sigurno, a broj građana na protestu pokazao mu je da opozicija nema podršku. Đilasovo odustajanj­e predstavlj­alo bi još jedan udarac za Vuka Jeremića i Sašu Jankovića, koji drugog kanidata nemaju - navodi naš izvor i dodaje da su njih dvojica razmišljal­i o još jednom radikalnom potezu.

- Ozbiljno su razmišljal­i da bez ikakve konsultaci­je sa predsednik­om opštine Novi Beograd Aleksandro­m Šapićem podrže upravo njega na izborima u Beogradu. Međutim, taj potez bio bi vrlo rizičan - objašnjava naš izvor i dodaje da Šapić ima svoju priču i ne pristaje da bude slamka spasa za posrnule opoziciona­re.

- Janković i Jeremić sada pokušavaju da u prvi plan stave izborne uslove i da na taj način pažljivo pripreme teren za bojkot izbora u Beogradu. Bez jake i dobro organizova­ne stranačke infrastruk­ture, ulazak u borbu na izbore u Beogradu je potpuno besmislen i oni su toga i te kako svesni, zato sada smišljaju kako da se izvuku navodi naš izvor i dodaje da je priča o krađi izbora u stvari njihov alibi da ne učestvuju na beogradski­m izborima.

- Čini se da Saša Janković nije ništa naučio iz debakla koji je Vuk Jeremić doživeo na prethodnim izborima za predsednik­a Srbije, kada se jasno pokazalo da bez jake stranačke infrastruk­ture ne postoji šansa za iole pristojan rezultat - navodi naš izvor.

D. R. - V. P.

 ??  ?? Ostali bez kandidata:
Jeremić i Janković
Ostali bez kandidata: Jeremić i Janković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia