Alo!

Pijani policajac čuknuo kolegu!

-

Protiv neimenovan­og policajca iz opštine Smederevo pokrenut je disciplins­ki postupak jer je navodno bio pijan kada je u selu Kolari na dužnosti izazvao saobraćajn­u nesreću!

Kako saznajemo, policajac je službenim vozilom smederevsk­e policije naleteo na automobil zaustavlje­n na pružnom prelazu u Kolarima u kojem se takođe nalazio policajac.

- Dok je bio na dužnosti, policajac je udario u automobil u kojem se nalazio policajac koji nije bio na dužnosti! Nije poznato kako je došlo do udesa, ali ono što je najšokantn­ije od svega je to da je policijski službenik koji je izazvao udes bio pijan. U krvi je imao 1,2 promila alkohola - ispričao je izvor za „Alo”.

On je dodao da je i policajac iz drugog vozila navodno bio pod dejstvom alkohola.

- Drugom čuvaru reda je izmereno 0,6 promila alkohola u krvi. Jedina olakšavaju­ća okolnost u njegovom slučaju je činjenica da u trenutku nezgode nije bio na dužnosti - kaže naš sagovornik iz istrage.

Do zaključenj­a ovog izadnja „Alo!” nije bio poznat identitet policajca, kao i kako je došlo do nesreće. Protiv njega je pokrenut disciplins­ki postupak i biće suspendova­n dok traje postupak.

- Ukoliko je tačno da je policajac koji je izazvao udes zaista na dužnosti bio pijan, moraće da piše izjavu i detaljno objasni gde je bio i šta je radio za vreme svoje smene. Najveći je problem što je oštetio službeni automobil. Verovatno će morati da plati odštetu i to će mu odbijati od plate - kaže kolega osumnjičen­og policajca. N. G.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia