Alo!

RAŠA I J GOCA TRŽAN OTKRIVA KAKO USPEVA DA PSIHOTE PREVAZIĐE ŽIVOTNE KRIZE

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Pop zvezda Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku. Poslednjih nekoliko dana novinske stupce pune izjave njenog bivšeg muža Ivana Marinković­a, koji je otkrio da se od Goce razveo zato što ga je varala. On je to saznao nakon što je angažovao detektiva, koji je pratio njegovu tadašnju suprugu.

- Detektivi su me pratili? Kakva sam ja riba, koliko sam prebitna! - rekla je Goca na početku razgovora za „Alo!” i priznala da je njena ćerka Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom, često pita zbog čega njen otac koristi svaku priliku da priča negativne stvari o njoj.

- Ja ne odgovaram na takva njena pitanja sa nekim jedom, niti koristim priliku da njega optužujem. Jednostavn­o joj kažem da on mora da stane iza toga, jer ja ne mogu da stojim iza tuđih reči - kaže Goca, koja ističe da već deset godina odlazi na psihoterap­iju, koja joj je i te kako pomogla.

- To je lekovita stvar. Daje vam alate koje vam niko ne daje po rođenju, niti vas nauči u životu. Kada se rodimo ne dobijamo knjižicu sa uputsvom kako da se ponašamo sa drugima, ali i sami sa sobom. Muž i ja idemo zajedno, ali i odvojeno. Moja Lena takođe ide kod psihoterap­eutkinje. Niko od nas nije lud, ali ti nekada treba objektivna, neinvolvir­ana osoba, da te usmeri i kaže u čemu grešiš. Mnogo stvari sam naučila od svoje psihoterap­eutknjinje, pa i to kako da usmerim svoju ćerku - kaže Goca za „Alo!”.

Osim problema koje izazivaju intervjui njenog bivšeg supruga, pevačica vodi bitku i sa negativnim komentarim­a na društvenim mrežama. Naime, nekoliko njenih pratilaca osudilo je činjenicu da se njen sadašnji suprug Radovan Novaković mnogo druži sa njenom ćerkom i optužuju Gocu da zbog toga nije dobra majka. Ipak, ona im je odbrusila.

- Ima situacija kada mora da padne šamarčina. Što je mnogo, mnogo je. Raši je teško kada to pročita, jer on zna o Leni sve kao i ja. Više se nekada njemu poverava nego meni. Ima mnogo žena koje imaju sličnu životnu situaciju kao ja, pa se osećaju isto kada neko tako komentariš­e. Ja nemam problem da kažem da je mnogo razvedenih žena i muškaraca. Ima nas raznih. Bio je komentar neke idiotkinje na Rašinom profilu kada je okačio Leninu i njegovu fotografij­u: „Goco, vodi računa. Sada je voli, a kada postane devojka, videćeš...”. To je stvarno monstruozn­a misao, ali onda razmišljam ko zna kakvo ona iskustvo ima u životu - kaže Goca za „Alo!”.

Pevačica nam je otkrila da trenutno radi na tome da postane majka i da će joj se ta želja ostvariti, a publiku će uskoro obradovati novom pesmom.

Goca Tržan

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia