Alo!

RADOVALA SE NOVOJ PESMI UO^I SMRTI

SEĆAM SE NAŠEG POSLEDNJEG RAZGOVORA, NEKOLIKO DANA PRE TRAGEDIJE. NIKADA NISMO DUŽE PRIČALI. BOŽE, IMALI SMO TOLIKO PLANOVA. BILA JE SREĆNA, MAMA JOJ JE KONAČNO IZAŠLA IZ BOLNICE I SVE JE KRENULO NABOLJE, KAŽE GORAN DOLJANČEVI­Ć

-

i reèima, radovala sitnicama Jeca se, prema njegovim malim stvarima.

koju deset puta za stvar je znala da se zahvali

- Bila je osoba koja

ništa nije je poštena. Nikada nikome ste uèinili za nju. Bila

život se svodio na mnogo prijatelja. Njen dugovala. Nije imala

vreme imala sve više. kojih je u poslednje kuaeu i na nastupe,

Goran. od Zorana i Jane - kaže

Nikada se nije odvajala

Goran je opisao i kakva je bila uoèi smrti. - Poslednjih meseci života dosta

je patila. Teško joj je pala smrt strica, koji joj je bio zamena za oca. Onda joj se i mama razbolela. Znali smo da prièamo satima telefonom. Smirivao sam je. Govorio sam joj da vredi više nego pola pevaèica sa estrade i da mora da grize i gazi. Seaeam se i našeg poslednjeg razgovora, nekoliko dana pre tragedije. Èini mi se da nikada nismo duže prièali. Bože, imali smo toliko planova. Bila je sreaena! Njena mama je konaèno izašla iz bolnice i krenulo je nabolje. Radovala se novoj pesmi. Rekla mi je da nikad bolje nije izgledala i da su sve te muke i stres uticali da linija doðe do savršenstv­a. Nisam ni slutio da aee to biti naš poslednji razgovor. Kada sam saznao da je nestala i kada je pronaðeno njeno telo, u meni je nešto kvrcnulo. Osetio sam neki èudan bol.

Svi mi koji smo voleli i poznavali Jecu onakvu kakva je privatno bila posle toga više nismo isti. Njena smrt je na sve nas ostavila užasan trag - prièa duboko potreseni Goran Doljanèevi­ae.

 ??  ?? Goran Doljančevi­ć
Goran Doljančevi­ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia