Alo!

NEPOKRETNA ŽENA POVREĐENA U POŽARU

-

Dve osobe povređene su u požaru koji je izbio u zgradi u ulici Mileve Marić Ajnštajn u Novom Sadu.

Kako saznajemo, vatra je buknula u nedelju, oko 22 sata, u

Novom naselju u

Novom Sadu. U tom trenutku u stanu su se nalazile muška i ženska osoba. - Nepokretna žena

(60) i muškarac

(49) spaseni su iz stana u plamenu zahvaljuju­ći prisebnost­i i brzoj intervenci­ji vatrogasac­a! Ostali stanari zgrade su evakuisani i niko nije povređen. Na licu mesta bila su tri vatrogsana vozila, patrola policije i dve ekipe Hitne pomoći - navodi se na Fejsbuk stranici “Uživo sa novosadski­h ulica”.

Kako prenose mediji, žena je u teškom stanju i bez svesti prebačena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici. Muškarac se samo nagutao dima i u svesnom stanju je prebačen u bolnicu na opravak. N. G. sudara dva automobila. U stravičnom sudaru su učestvoval­i „ford“i „škoda“.

- Muškarac koji je poginuo bio je u „fordu“. Udes je bio toliko žestok da su vatrogasci-spasioci morali da seku lim na smrskanom automobili da bi izvukli telo muškarca. Ženska osoba je preneta u Kliničko bolnički centar „Zemun”, dok muškarcu nije bilo spasa - ispričao je jedan vozač koji se zatekao na mestu nesreće.

Kako saznajemo, muškarac je preminuo dok su ga vatrogasci izvlačili iz potpuno smrskanog automobila.

Do zaključenj­a ovog izdanja „Alo!” nije bilo poznato kako je došlo do udesa, niti je saopšten identitet poginulog čoveka i povređene žene. U MUP-U su nam rekli da uzrok nesreće za sada nije poznat. N. G.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia