Alo!

Nisam sa Manuelom, ON NIJE MOJ TIP!

-

Starleta Tamara Đurić dovedena je u vezu sa učesnikom rijaliti programa „Veliki brat” Manuelom Stojanović­em. Kako do sada nije pričala o njenom odnosu sa kontroverz­nim rijaliti učesnikom, rešila je da otvori dušu za „Alo!” i otkrije istinu.

- Manuel je fin momak, moj dobar prijatelj, veliki miljenik devojčica i vrlo mi je drag, ali on apsolutno nije tip muškarca koji bi privukao moju pažnju, čak i da nisam u stabilnoj vezi, u kojoj sam trenutno. Mnogo vremena sam potrošila da bih sprečila te naslove o lažnim aferama sa raznorazni­m muškarcima koje čak nisam ni upoznala. Sva sreća, mom dečku to apsolutno ne smeta, niti me opterećuje takvim stvarima, ali, eto, meni ne odgovara. Inače, moje veza je trenutno nikada jača i stabilnija - kaže Tamara za „Alo!”.

Na naše pitanje da li je ponovo dala šansu dečku koji živi i radi u Italiji, a o čemu je „Alo!” prvi pisao, kada je otkrio njegov identitet, ona je rekla:

- Razumite me, ne bih više komentaris­ala ljubavni život.

Kako „Alo!” saznaje, Đurićeva je rešila da pruži još jednu šansu dečku, koji ju je nedavno bio verio, a ona mu je vratila prsten.

- On se zove Gracijano i njegovo ime je bila prva stvar na koju je Tamara potpuno odlepila. Bavi se umetnošću, tačnije slika ikone i bavi se vajarstvom. Gracijano je nakon nekoliko meseci verio Tamaru dijamantsk­im prstenom, a nakon toga je usledio pravi pakao za nju. Nije voleo da ona izlazi iz kuće. Nakon nekoliko meseci ona mu je vratila prsten i ostavila ga - ispričala je Tamarina bliska prijatelji­ca nedavno za „Alo!”.

S.A.

Nakon informacij­e

da je u vezi sa rijaliti učesnikom, starleta priznala da se pomirila sa starim dečkom

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia