Alo!

Đoković podetinjio uz Stefana i Taru!

-

Nakon što je zbog povrede lakta rešio da okači reket o klin, najbolji srpski teniser Novak Đoković svoje slobodno vreme provodi sa porodicom. Kako je više puta isticao, njegova najveća podrška i snaga je supruga Jelena, kao i njihova deca, sin Stefan i nedavno rođena ćerkica Tara.

Đoković je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obavestio o trenutnim aktivnosti­ma u njegovom životu, a one ovoga puta nemaju veze sa njegovom profesiona­lnom karijerom. Naime, srpski teniser načisto je podetinjio, pa tako imamo priliku da Novaka vidimo u potpuno novom svetlu. On je objavo fotografij­e iz avanturist­ičkog parka, na kojima se može videti kao uživa kao malo dete, a podršku mu pružaju članovi njegove uže porodice. Svakako najveću pažnju izazvala je fotografij­a na kojoj se vidi kako Stefan bodri tatu.

Čini se da je Novaku i te kako trebalo slobodno vreme da se opusti i uživa u svim čarima druženja sa porodicom. Kako je i sam nedavno istakao, period kada ne igra maksimalno će iskoristit­i da se nađe Jeleni i pomogne joj sa decom. - Trenutno sam najviše okupiran porodicom. Imamo izuzetno sreću, jer su i Stefan i Tara fantastičn­i. Stefan se budio kao beba jedanput, a i Tara isto, i to samo zbog mleka. Jelena je doji. Sa te strane, mnogo su joj pomogli, jer je kao majka mnogo više okupirana decom. Sada kada je Tara mala, ja sam, u stvari, najveća podrška Jeleni. Drugačije je. Stefan ima skoro tri godine, pa sada moramo da balansiram­o. Svi ljudi koji su roditelji barem dvoje dece znaju o čemu pričam. Treniram, aktivan sam u svojim roditeljsk­im dužnostima, srećan sam i ispunjen u životu - izjavio je nedavno Novak. S. A.

 ??  ?? Tatin mezimac: Stefan kao Novakova podrška
Tatin mezimac: Stefan kao Novakova podrška
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Veseli roditelji: Novak i Jelena
Đoković
Veseli roditelji: Novak i Jelena Đoković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia