Alo!

Varali su me i kidali, sad hoću bebu!

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Anđela Veštica konačno je pokazala i svoju emotivnu stranu u „Zadruzi”, izrazivši želju da postane majka. Ona je preksinoć kroz suze pričala o traumama koje je preživela tokom odrastanja, a tešili su je Sloba Radanović i Luna Đogani.

Na potresnu ispovest bivšu porno-glumicu je isprovocir­ao Nemanja Đerić Đekson, koji je rekao da može da spava kad god poželi sa Vešticom jer je ona zaljubljen­a u njega, što je potvrdio i njen drug, koji je došao u studio da je podrži za vreme izbacivanj­a.

- Kome sam ja rekla da sam zaljubljen­a u njega? Mene boli ku*ac za njega. Idem kući! Ceo život trpim s*anja od majke, od oca, od svih! Vidiš da nemam ni glasove. Ja sam spavala sa njim kada god sam htela - vrištala je Anđela, koju je pogodilo i to što je dobila malo glasova publike.

Jadajući se Luni i Slobi, koji ju je u jednom trenutku zagrlio kako bi je utešio, Anđela je priznala šta joj nedostaje:

- Vi ste zajedno, ja sam sama! Vi imate jedno drugo, ja nemam nikoga! Sloba nije moj dečko, nije moj oslonac, kao što ti, Luna, imaš njega. Ja nemam kome da kažem da me zagrli! Hiljadu puta su me izdali! Zabili su mi noževe u leđa, sa svih strana! Varali, lomili, kidali, da ti ne pričam kakvo sam detinjstvo imala! Da sam od čelika, ne mogu više! Kada će meni da dođe jedan ovakav kao Sloba? Kada će meni da dođe jedna dobra drugarica? Kada ću ja da rodim dete? Samo loše! Kod majke sam mu bila! Je*em li ti mamu! On govori da sam ja zaljubljen­a u njega, a svi znamo u koga sam zaljubljen­a.

Posle te drame, koja se desila u radionici, Anđela je otišla u sobu za rehabilita­ciju, a kad je legla da spava, ponovo je zaplakala...

„Ceo život trpim s*anja od majke, od oca, od svih”, jecala je Anđela,

tvrdeći da ne voli Đeksona

 ??  ?? Tvrdi da je Veštica zaljubljen­a u njega: Nemanja
Đerić Đekson Tešili Anđelu: Luna i Sloba Veštica je željna ljubavi i pažnje Traumirana: Anđela Veštica
Tvrdi da je Veštica zaljubljen­a u njega: Nemanja Đerić Đekson Tešili Anđelu: Luna i Sloba Veštica je željna ljubavi i pažnje Traumirana: Anđela Veštica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia