Alo!

Ne spasavajte me, želim kod majke!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

„Milica je udarila u kravu, koja joj je smrskala čitav automobil”, otkriva za „Alo!” Nikola Lakić

Milica Smiljanić, bivša učesnica „Parova”, doživela je tešku saobraćajn­u nesreću i trenutno je u veštački izazvanoj komi. Vest o tragediji je preneo njen prijatelj iz rijalitija Nikola Lakić, koji se prvo oglasio na Fejsbuku.

- Naša draga Miliica Smiljanić imala je tešku saobraćajn­u nesreću, u veštačkoj je komi nekoliko dana. Ako ne lično, u mislima budimo uz nju - napisao je Lakić, koji je za „Alo!” otkrio kako je došlo do nesreće.

- Milica je vozila svoj automobil po Mošorinu, a zatim je naišao komšija, čije su krave izletele na put. Milica je udarila u kravu, koja joj je smrskala čitav automobil. Jedva su je izvukli kaže bivši učesnik „Parova”, koji otkriva najpotresn­ije detalje ove stravične nesreće.

- Milici su roditelji preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvukli iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke - kaže Lakić, koji se nada da će posetiti Milicu kada joj se stanje popravi.

Milicu u bolnici svakodnevn­o posećuje drugarica Željka Rađenović, koja sa njom priča, iako

je Smiljaniće­va u komi.

- Svakog dana sam s njom. Ona je u kritičnom stanju, u komi je već osam dana. Uskoro će joj operisati vilicu. Ja sam nju čuvala i kada je bila mala, dok su joj roditelji radili. Mnogo je volim i nadam se da će se izvući iz ovog košmara. Ipak, stanje se nepromenje­no i lekari ne žele da prognozira­ju šta će biti sa Milicom - zaključuje za „Alo!” Miličina drugarica.

 ??  ?? U komi posle udesa: Milica Smiljanić
U komi posle udesa: Milica Smiljanić
 ??  ??
 ??  ?? Milica sa
Željkom Rađenović
Milica sa Željkom Rađenović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia