Alo!

Zaklao ženu pred ćerkom i sinovima

Tokom

- Piše: N. GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Srbin Mašo T. (50) izbo je nožem po telu i vratu svoju suprugu Refadiju T. (45) u stanu u švajcarsko­m gradu Vesterking­enu, naočigled ćerke i dva sina.

Porodična tragedija dogodila se u utorak u uveče u Vesterking­enu, na teriroriji Ciriškog okruga. Kako saznajemo, Srbin je svoju suprugu tukao i ubadao ju je nožem dok nije izdahnula.

- Muškarac srpskog porekla, star 50 godina, ubio je oštrim predmetom svoju suprugu u stanu pred njihovih troje dece. Policija je zatekla leš i odmah uhapsila nasilnika, a tom prilikom on nije pružao otpor - navodi švajcarski „20minutes”.

Kako se ističe, policija je reagovala oko 19.30, kada je primila poziv da se iz stana čuje svađa.

- Zločin se dogodio pred njihovom ćerkom od 13 godina i dva sina od 12 i 16 godina, a jedna ćerka nije bila tu - navode mediji.

Žena je od preminula na licu mesta, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da kosntatuje smrt.

- Muškarac koji je počinio zločin nije odranije poznat, a deci, koja su u adolesecen­tskoj dobi, biće pružena psihološka pomoć navodi se kantonalno­j policiji.

Prema rečima komšija, Mašo T. boluje od epilepsije i navodno je imao nekoliko operacija. Oni za švajcarske medije navode da je porodica bila ljubazna i da nikada ne bi rekli da tako nešto može da se dogodi.

- Supruga je uvek bila veoma ljubazna i prijateljs­ki raspoložen­a, a otac je takođe bio dobar - rekla je jedna od susetki koja se druži sa njihovim sinom. Neke od komšija tvrdile su da su „čule da je Mašo bio agresivan prema supruzi i da su ga poslednjih dana viđale nervoznog”. U švajcarski­m medijima se spekuliše da bi upravi bolest mogla biti uzrok napada na suprugu, ali to nije potvrđeno.

 ??  ??
 ??  ?? Pokojnica sa drugaricom
Pokojnica sa drugaricom
 ??  ?? Bračni par živeo sa
četvoro dece
Bračni par živeo sa četvoro dece
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia