Alo!

Biću vitalni deka!

Folker priznao da se raduje što će njegova ćerka Miljana uskoro roditi bebu

-

Aca Lukas ne krije oduševljen­je što će uskoro postati deda, pa je za „Alo!” potvrdio ekskluzivn­u priču koju smo objavili pre dva dana, da je njegova najstarija ćerka Miljana u drugom stanju.

- Istina je da je u drugom stanju, ali ona ne voli da se medijski eksponira. Ne znam još kakav je osećaj biti deda. Siguran sam da će dolazak novog člana porodice doneti prelepe emocije. Ne mislim da će se moj život mnogo promeniti. Srećan sam i zadovoljan zbog toga što je Miljana u drugom stanju. Miljanin dečko je odličan momak i njih dvoje su dugo zajedno. Još ne znam detalje u vezi sa svadbom, ali jedno je sigurno - svadbe će biti - rekao je Lukas za „Alo!”.

S obzirom na to da ga je na prethodnom snimanju zamenila koleginica Mira Škorić, spekulisal­o se da je Aca bio odustan zbog zdravstven­ih problema.

- U Nemačkoj sam bio zbog nekih neodložnih obaveza. Kada sam sve završio, vratio sam se u Beograd. Zdrav sam kao dren, znam da ću postati deda, ali to ne znači da sam deda u pravom smislu te reči - rekao je Lukas uz osmeh i dodao:

- Ako hoćete već da me povezujete sa tim epitetom “deda”, neka bude da sam ja jedan vitalan deka - rekao je

Aca. Kada smo mu otkrili da su Snežana Đurišić i Marija Šerifović prokomenta­risale da ne mogu da ga zamisle kao nečijeg dedu, Lukas je rekao:

- Ne mogu oni da me zamisle, a ne mogu ni ja da zamislim sebe. Da će biti zanimljivo i zabavno u novoj ulozi, svakako će biti - rekao je

folker.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia