Alo!

Mina, spržila si mi pišu

„Kako si perverzna i slatka, ne mogu više da podnesem ovo što mi radiš“, rekao je Mini naloženi Đekson

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Otkako je zbog nasilja iz „Zadruge” izbačena najkontrov­erznija ukućanka Anđela Veštica, maloletna Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson koriste svaki slobodan trenutak da se dohvate. Tako smo preksinoć imali priliku da vidimo nekoliko minuta čiste perverzije.

Mina je počela bezobrazni­m plesom, a usledilo je trćenje. Kada je počela da meša oko Đekosonovo­g polnog organa, usledio je bezobrazni razgovor.

- Jao, bre, ne mogu više da podnesem ovo što mi radiš - rekao je Đekson dok mu je ruka bila vrlo blizu Mininog međunožja. Ona je sklonila njegovu ruku, a on ju je šljepio po zadnjici.

- Kako si perverzna i slatka. I čista. Spržila si mi pišu, bukvalno - bez ustezanja je rekao Đekson.

Mina je to shvatila kao podsticaj da još bezobrazni­je nastavi sa prljavim plesom, a kada više nije mogla da izdrži pritisak, zaskočila je svog dragog i počela da ga ljubi. On je tu priliku iskoristio da ispipa svaki milimetar Minine pozadine, a njih dvoje se do kraja večeri nisu odvajili.

Ni ostali zadrugari nisu zaostajali kada se radi o ljubakanju, pa su tako Sloba Radanović i Luna Đogani sve vreme proveli đuskajući na stolu pripijeni jedno uz drugo. Ipak, zamalo je došlo do svađe između njih. U neko doba, produkcija je pustila Slobinu pesmu „Stjuardesa”, posvećenu njegovoj ženi Kristini. Luna je na trenutak prebledela i nešto mu dobacila. Bilo je evidentno da je provokacij­a pogodila Lunu, ali ona je ipak odlučila da ne pokvari žurku, pa se popela na sto i počela da meša pred Slobom, što je on jedva dočekao.

 ??  ?? Ne znaju za blam Napaljeni: Mina i Đekson
Luna mešala pred Slobom uz pesmu
„Stjuardesa”, koju je on posvetio
ženi Kristini
Ne znaju za blam Napaljeni: Mina i Đekson Luna mešala pred Slobom uz pesmu „Stjuardesa”, koju je on posvetio ženi Kristini

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia