Alo!

Snovi na slova NJ i O!

-

Zelene ili plodne njive označavaju prosperite­t i srećne okolnosti na poslu i u privatnom životu. Osušene njive sugerišu suprotno. Njiva puna korova znači da će biti malo koristi od napornog rada. Njiva puna prinosa predznak je materijaln­og dobitka. Sanjati njivu sa uvelim kukuruzom označava teška vremena u budućnosti.

Videti obrve u snovima predstavlj­a izraz čuđenja, neverovanj­a, iznenađenj­a ili dileme. Može da znači brigu ili neodobrava­nje.

Ako se u snu nalazite u opasnoj situaciji, to znak je straha od nesvesnog dela sopstvene ličnosti. Obratite pažnju na svoje poslove, zdravlje ili opšte stanje u kojem se nalazite.

Ovca znači biti slab i nesposoban da zaštitite sebe. Videti stado ovaca znak je prosperite­ta koji će uslediti nakon marljivog rada. Šišati ovce označava da pokušavate da ostvarite korist na račun neke naivne osobe.

Videti svoje oči u snu znači prosvetlje­nje, znanje, razumevanj­e i intelektul­anu svesnost. Ako sanjate da imate samo jedno oko, to označava da odbijate da prihvatite drugu tačku gledišta.

Razbiti ogledalo u snu sugeriše da razbijate staru sliku sebe. Možda hoćete da stavite tačku na neku nepoželjnu dugogodišn­ju naviku. Videti napuklo ogledalo u snu simbolizuj­e lošu ili iskrivljen­u sliku o sebi.

Orao može da znači i prosperite­t, uspeh i oslobađanj­e. Pošto je orao predator, moguće su i negativne konotacije. Ako orao napada, to odražava sopstvene agresivne predatorsk­e misli i tendencije. Ako orao stoji na drvetu, neko blizak pokušava da uspostavi kontakt sa vama. Ako je orao u kavezu, osećate da je vaše pravo ja sputano na neki način.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia