Alo!

POBEDITE i osvojite 130.000€!

- ALO! U ALBANIJI Konstantin Radulović

Sama činjenica da ih je u Tirani dočekala specijalna antiterori­stička jedinica, koja će ih čuvati i tokom večerašnje­g meča u Elbasanu (21.05), govori da meč protiv Skenderbeg­a za Partizan predstavlj­a više od fudbala.

Proteklih dana, u albanskim medijima se najavljiva­lo da će u slučaju pobede igrači Skenderbeg­a dobiti specijalnu nagradu od 100.000 evra, a za osvojeni bod dvaput manje para. Time uprava kluba želi da motiviše igrače, a direktor Partizana Miloš Vazura otkriva da će i prvotimci crno-belih imati potencijal­ni bonus.

- Na početku sezone su utvrđene nagrade za Ligu Evrope i iznose 130.000 evra. Nema to veze što igramo s timom iz Albanije, već sa tim što se za svaku pobedu dobija određeni iznos, a deo se odmah prosleđuje igračima - kaže Vazura.

Miroslav Đukić, trener crno-belih, pažnju usmerava na sportski aspekt putovanja u Albaniju i na taj način pokušava da rastereti igrače.

- Želim da se bavim samo fudbalom. Politika me ne zanima, već samo igra u ovih 90 minuta. Skenderbeg je odlična ekipa, kojoj treba da se suprotstav­imo pametno i da nametnemo naš stil igre, a idealno bi bilo kada bismo u dve utakmice protiv njih osvojili šest bodova. Imam na raspolagan­ju sve igrače, to nam daje optimizam i nadu da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Verujem da imamo kvalitet za to kaže Đukić.

Najpoznati­ji albanski proizvod svakako je čuveni konjak, koji se zove isto kao i rival crno-belih, pa bi pobeda mogla da se proslavi uz čašicu tog vrhunskog pića.

- Da mi prvo pobedimo, pa ćemo videti kako ćemo da proslavimo. Ovo nam je krucijalna utakmica da vidimo na kojem mestu ćemo biti u grupi. Da odigramo onako kako umemo, bez straha i od prvog minuta da tražimo pobedu - poručuje Đukić.

 ??  ?? Zoran Tošić uz tradiciona­lni srpski pozdrav po dolasku u Tiranu STADION: „Elbasan arena”. KAPACITET: 12.800.
SUDIJA: Danijel Stefanski (Poljska).
N. G. Miletić Ostojić N. R. Miletić Vulićević
Zoran Tošić uz tradiciona­lni srpski pozdrav po dolasku u Tiranu STADION: „Elbasan arena”. KAPACITET: 12.800. SUDIJA: Danijel Stefanski (Poljska). N. G. Miletić Ostojić N. R. Miletić Vulićević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia