Alo!

MALOLETNIC­A IZ INĐIJE I REPER VIŠE NE JURE U WC MINA I ĐEKSON SE SEKSALI PRED SVIMA!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Reper Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški vodili su ljubav u spavaćoj sobi pre dve noći, naočigled ostalih zadrugara. Paru, koji je u “Zadruzi” započeo romansu samo dan nakon što je Đekson raskinuo sa Mininom drugaricom Anđelom Vešticom, očigledno nije smetalo što su ostali zadrugari mogli da ih čuju, ali i vide.

Naime, iako su se u prvi mah prekrili jorganom preko glave, prekrivač je nebrojano puta padao sa njih dok se Mina u zanosu strasti izvijala nad Đeksonom. U tim trenucima maloletnic­a je koristila priliku i da osmotri sobu, pogledom tražeći budne učesnike koji bi u sitne sate bili raspoložen­i za ćaskanje sa njom. Kako ih nije našla, očigledno je da je ostalim učesnicima ipak bilo veoma neprijatno da budu u istoj sobi u kojoj mladi par vodi ljubav. Njima, međutim, nije bilo, tim pre što se Đekson već danima žali da više ne može da ima seks sa Minom u kupatilu na stolici.

- Ja sam dobar čovek i želim sve da ispoštujem, ali ne mogu više da je*em Minu na stolici u kupatilu. Zabolele su me noge i neću to više da radim. Želim da u krevetu vodim ljubav sa devojkom na koju se ložim - žalio se tako Đekson tokom žurke “Stivu Džobsu”, statui koja je postavljen­a u “Zadruzi”. Samo sekund nakon toga ispričao je da nijedna devojka ne može da se meri sa njegovom bivšom, sa kojom se zabavljao duže od tri godine, a koju ne može da preboli.

Ne mogu više da je*em Minu na stolici u kupatilu.

Zabolele su me noge

Đekson

Par je dugo tražio skrovita mesta za vođenje ljubavi, ali su preksinoć to

uradili naočigled

svih

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia