Alo!

BRENA SLAVIL ROĐENDAN NA SVADBI!

„Ne mogu da nađem prave reči da vam se zahvalim. Odavno sam pali prestala da slavim rođendane, jer su moje dece”, rekla je on u drugi plan zbog

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Lepa Brena proslavila je 57. rođendan na svadbi kod kolega Gorane Babić i Marka Gačića, a tačno u ponoć porodica i prijatelji priredili su pevačici iznenađenj­e. Naime, nakon što je i zvanično započeo 20. oktobar, datum na koji je Brena rođena, muški članovi porodice Živojinovi­ć su predvođeni mladencima izneli veliku rođendansk­u tortu sa slikom

Lepe Brene i otpevali joj rođendansk­u pesmu.

Dirnuta ovim gestom, pevačica se zahvalila svim gostima i mladencima u kratkom govoru, a potom se latila mikrofona i otpevala nekoliko svojih najvećih hitova.

- Ne mogu da nađem prave reči da vam se zahvalim. Odavno sam prestala da slavim rođendane, jer su pali u drugi plan zbog rođendana moje dece. Važnije su mi svadbe ovakvih divnih ljudi i hvala vam što ste se setili da me ubacite u vašu priču. Imam samo jedno da vam kažem, molim muzičare za C-dur - rekla je Brena, nakon čega je mladencima, ali i svim gostima zapevala pesmu „Ja nemam drugi dom”.

Međutim, tu nije bio kraj, jer je odmah potom zapevala stare hitove poput „Sitnije, cile, sitnije”, „Im pesmu da vam atmosferu na svad la do usijanja.

Brenin sin Vikt položeniji­h gostiju zlog za slavlje. Na seliji na svadbi do mogao da sakrije nađenja za majku

Osim Brene, mi satima latile i Na ta Petrović, dok je slavlja zabavljala A

Gorana Babić i de „Granda”, izgov pred rodbinom i p čanje upotpunili s

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia