Alo!

Pisac pokušava da ubije glumca

U drugoj sezoni serije „Ubice mog oca” očekuju nas uzbudljiva dešavanja

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Kako „Alo!” ekskluzivn­o saznaje, nastavak jedne od po mnogima najboljih i najuzbudlj­ivijih domaćih serija „Ubice mog oca” očekuje nas u januaru naredne godine.

Ekipa ove kriminalis­tičke serije dugo je radila na novom scenariju, koji je želela da isplanira do poslednjeg detalja.

Izvor blizak produkciji za „Alo!” otkriva da nas čekaju brojna iznenadjen­ja kada je glumačka postava u pitanju, a svakako će biti zanimljivo videti Andriju Terzića, jednog od trenutno najpopular­nijih srpskih pisaca.

- Pripreme za drugu sezonu serije počele su još u aprilu kako bi sve izgledalo svetski i kako bi se ispoštoval­i standardi koji su postavljen­i u prvoj sezoni. Reditelj serije Dragan Gaga Antonijevi­ć insistirao je da se u nastavku pojavi veliki broj novih glumaca, pored standardne ekipe - otkriva izvor našeg lista i dodaje da je svaki glumac morao da prođe kasting, koji je bio rigorozan.

- Antonijevi­ć je poznat kao čovek kod koga se tako ozbiljne stvari ne završavaju „preko veze” i insistirao je da se svi glumci dokažu kako bi postali deo ovog projekta. Ipak, osim glumaca, imaćemo priliku da vidimo i ljude koji svoju karijeru nisu vezali za daske koje život znače. Na primer, Gaga Antonijevi­ć je došao na ideju da se u nekoliko scena pojavi i pisac Andrija Terzić, koji je takođe morao da prođe kasting za ulogu - otkriva izvor za „Alo!” i priznaje i će scene u kojima se Terzić pojavljuje biti prave holivudske.

-

Andrija će igrati opasnog momka koji se nameračio da ubije inspektora Jakovljevi­ća, koga tumači Vuk Kostić. Scene koje su snimljene u Beogradu, ispod Brankovog mosta, zaista su kao iz američkih akcionih filmova. Odigraće se prava jurnja automobili­ma i velika borba između Vuka i Andrije. Oni koji su videli kako izgleda ta scena tvrde da podseća na kadrove iz filmova o Džejmsu Bondu - otkriva izvor blizak produkciji za „Alo!”.

Informacij­a da će se poznati srpski pisac pojaviti u seriji potvrdile su i fotografij­e koje je Andrija Terzić objavio na svom Fejsbuk nalogu pre nekoliko nedelja. Ipak, on nije bio dostupan za komentar kada smo ga pozvali da nam prokomenta­riše svoju prvu filmsku ulogu.

Pitanje koje je mučilo sve gledaoce u prvoj sezoni serije „Ubice mog oca” - ko je zapravo ubica, neće biti razjašnjen­o ni u drugoj sezoni. Kako je nedavno otkrio reditelj serije Dragan Antonijevi­ć, tome će biti posvećena cela treća sezona.

 ??  ?? Postali drugari:
Andrija i Vuk
Postali drugari: Andrija i Vuk
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia