Alo!

Adil: Želim da vidim Seku i Karleušu zajedno

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Folk zvezda Aca Lukas pevaće za doček Nove godine na Trgu republike u Beogradu, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“.

Lukas se o nastupu dogovorio pre nekoliko nedelja, a organizato­ri su odlučili da zbog velike popularnos­ti ove godine upravo on bude zvezda večeri.

- Poznato je da je Lukas izuzetno popularan među omladinom, a kako nije od onih izvođača koji pevaju isključivo narodnu muziku na svojim nastupima, već i hitove svojih pop i rok kolega, odluka je bila jednoglasn­a. Aca je bio oduševljen kada je dobio ponudu da peva pred Beograđani­ma, jer je to njegova najveća i najvernija publika - otkriva izvor blizak organizato­rima dočeka Nove godine u glavnom gradu.

- Kako je budžet za Muzički spektakl koji je Adil zakazao za 17. novembar mogao bi da se pretvori u trenutak konačnog razrešenja pitanja šta će se desiti prilikom susreta starih rivalki Seke Aleksić i Jelene Karleuše. Naime, pošto za prvi solistički koncert muzičke zvezde vlada ogromno interesova­nje među publikom, ali i kolegama, a kako je pevač u sjajnim, ne samo poslovnim, već i prijateljs­kim odnosima sa obe koleginice, može se očekivati da JK i Seka dođu i podrže ga. - Nije mi drago kada neki od mojih prijatelja nisu u dobrim odnosima, ali trudim se da se ne mešam u tuđe privatne odnose, tako da što se mene tiče, za obe ima mesta i voleo bih da ih vidim na koncertu, kao i sve druge prijatelje i ljude koji vole ono što radim rekao je Adil za „Alo!”. O. K. najluđu noć prilično velik, organizato­ri nisu štedeli na honorarima. Kako saznajemo, Lukas će dobiti pozamašnu sumu, ali njemu to svakako nije bila jedna od ključnih stavki u pregovorim­a sa organizato­rima - otkriva izvor dnevnog lista „Alo!” i dodaje:

- Za razliku od nekih njegovih kolega koji su nastupali prethodnih godina, on nije imao posebne zahteve.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia