Alo!

VOZAČ PRETUKAO PUTNICU!?

-

Devojka je dala iskaz u policiji, a u toku dana bi trebalo da bude saslušan

i vozač

Snimak koji je objavljen na jednoj Fejsbuk grupi kako navodno vozač autobusa GSP „Beograd” na liniji 56 tuče putnicu nakon što ga je ona žestoko izvređala i pokušala da uđe u vozačev prostor, podelio je javnost. Iako se na samom snimku ne vidi da vozač tuče devojku, na društvenoj mreži je napisano da ju je vozač posle izbacivanj­a brutalno pretukao, dok je ona plakala i molila da je ostavi na miru.

Dok jedni optužuju mladu devojku zbog njenog rečnika i navodnog histerično­g ponašanja, drugi brane vozača, govoreći da je bio isprovocir­an i da po godinama može otac da joj bude.

Šta je istina i šta se zapravo dogodilo, utvrdiće nadležni organi i tek nakon toga će se odlučiti kome će se pisati prijava.

- Devojka je identifiko­vana i dala je iskaz u policiji, u kojem je navela da je pretučena. Tokom dana bi trebalo da bude saslušan vozač i pregledani snimci iz autobusa, kao i sa objekata u okolini okretnice autobusa na Petlovom brdu, i tek onda će biti dostavljen izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje će dalje postupati prema zakonu - rekao je naš sagovornik iz policije.

Na snimku koji je građane podigao na noge jasno se vidi kako devojka viče na vozača, a potom pokušava da uđe u kabinu, a zatim vozač koji joj stavlja svoju ruku iza leđa, najverovat­nije u nameri da je izvede napolje.

- Ja kasnim na posao, treba da plaćam 3.275 dinara markicu, a pet je*enih autobusa je prošlo - počinje njen govor na snimku.

Ništa bolje manire nije imao ni vozač.

- Da se ti je*eš - dobacio joj je, uzeo svoju kafu i napustio autobus.

Devojka je zatim pokušala da uđe u praznu kabinu, a kada nije uspela, okrenula se i počela da urla na njega. - Vozi, bre, pi*da ti materina. Doš’o si, bre, iz pi*ke materine neke ovde meni u Beograd da voziš - izvikala se ona na čoveka koji po godinama može otac da joj bude.

U sledećem trenu, vozač je uleteo u autobus, uhvatio je obema rukama oko struka i ramena. Snimak se tu prekida, no njegova autorka tvrdi da je nakon toga došlo do nasilja. E. S.

 ??  ?? Na snimku se ne vidi da li je došlo do fizičkog obračuna
Na snimku se ne vidi da li je došlo do fizičkog obračuna
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia