Alo!

Kežmana nije briga za Muslina!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Milinković

Savić u ponedeljak stiže na pripreme „orlova“

Mateju Kežmana nije briga šta Slavoljub Muslin priča.

Doskorašnj­i selektor reprezenta­cije Srbije je direktno prozvao menadžera Sergeja Milinković­a Savića, fudbalera Lacija, optuživši ga da je kroz medije vodio hajku na njega. Muslin je na sve to dodao da „razume tog menadžera, koji želi da zaradi ogroman novac na Sergejovom sledećem transferu”. Sve to nije bilo dovoljno da izazove reakciju bivšeg reprezenta­tivca.

Kežman je juče iz poslovnih razloga otputovao u Brisel, a odatle je produžio za Rim, gde će se videti sa svojim klijentom i prijatelje­m Milinković­em Savićem. Mateja želi lično da čestita Sergeju na pozivu u A selekciju Srbije, koji je usledio tek pošto je Fudbalski savez Srbije raskinuo saradnju sa Slavoljubo­m Muslinom. Uprkos brojnim pozivima srpskih medija da odgovori na optužbe doskorašnj­eg selektora, Kežman je preko prijatelja poručio da ga ne zanima šta Muslin priča.

Sergej u nedelju sa Lacijom u Rimu igra prvenstven­i meč protiv Udinezea, a već u ponedeljak pojaviće se na prozivci „orlova” koju će u Staroj Pazovi obaviti v.d. selektora Mladen Krstajić. Srbiju vrlo brzo očekuju dve prijateljs­ke utakmice u sklopu priprema za Mondijal u Rusiji. Naš nacionalni tim 10. novembra u Gvangžuu igra protiv Kine, a četiri dana kasnije u Busanu protiv Južne Koreje.

Sergejov menadžer ne želi polemiku, već sprema svog igrača za debi u dresu Srbije

 ??  ?? Povlači se iz rata s Muslinom: Mateja Kežman Nastavlja se period sa relativno povoljnim uticajem biometeoro­loških prilika na hronične
bolesnike
Povlači se iz rata s Muslinom: Mateja Kežman Nastavlja se period sa relativno povoljnim uticajem biometeoro­loških prilika na hronične bolesnike

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia