Alo!

LEPE VESTI IZ MARSELJA: SLAVIŠA ĐUKANOVIĆ SE PROBUDIO IZ KOME POBEDNIK!

Bivši golman reprezenta­cije Srbije se oseća dobro i komunicira s porodicom nakon srčanog udara

- Piše: KONSTANTIN RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Nakon dva dana strepnje, iz Francuske konačno stižu dobre vesti - Slaviša Đukanović (38) probudio se iz kome!

Tim stručnjaka iz bolnice u Marselju je juče u toku dana probudio nekadašnje­g srpskog rukometnog reprezenta­tivca, koji je, prema pisanju tamošnjih medija, počeo da komunicira s porodicom, a čak je i ručao sa suprugom Jelenom. U Francuskoj su mu se pridružili otac i majka.

Ovu informacij­u je na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu potvrdio i njegov klub PAUC, koji je navijače i medije širom sveta zamolio da ne objavljuju neproveren­e informacij­e, već samo ono što bude oficijelno.

- Vesti su dobre. Miša se probudio uz kome, lekari njegovo stanje opisuju kao stabilno i već je pričao s porodicom. Mi kao klub smo veoma srećni zbog ovakvih vesti i hvala celoj rukometnoj javnosti, koja je bila uz nas ova dva dana - kažu u klubu.

Đukanoviće­v klub sinoć je igrao utakmicu protiv Monpeljea, a trener Žerom Fernandez je istako da ishod tog meča nije u prvom planu, već Mišin oporavak.

- Kontekst u kojem nam dolazi utakmica nije idealan, a svi znamo da rukomet nije najvažnija stvar na svetu i da postoji nešto mnogo važnije. Svi želimo da je Miša sa nama i to bi bila naša najveća pobeda - poručio je Fernandez.

Prema vestima iz Francuske, još nije poznato kada će se Đukanović potpuno oporaviti, ali je najvažnije da mu život više niej ugrožen, odnosno da je pobedio u najvažnijo­j borbi.

 ??  ?? Dobio najvažniji meč u životu: Slaviša Đukanović
Dobio najvažniji meč u životu: Slaviša Đukanović
 ??  ?? Lekari kažu da je Mišino stanje
stabilno
Lekari kažu da je Mišino stanje stabilno
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia