Alo!

Bora: Maco, nemaš pojma da pušiš ku*ac!

“Tako ni početnice ne rade, pojma nemaš! Da me ložiš, bio bih sa tobom svake večeri”, rekao je on

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Nekadašnji ljubavni par, Bora Santana i Maca Diskrecija, žestoko su zaratili pre dve noći, nakon što su muzičara ponovo optužili da se ne ponaša džentlmens­ki prema dojučerašn­joj intimnoj prijatelji­ci.

Naime, kap koja je prelila čašu između Bore i Mace, desila se nakon završetka emisije u kojoj su bivši ljubavnici priznali da njihove emocije nisu bile iskrene.

- Sada ću tek sve da pričam, gde si izbušila pajserom štek da idemo da se ka*amo, a ja nisam hteo... Napravili su me da sam najgori. E, sada ću da budem najgori! Pojma nemaš da pušiš ku*rac. Jedno od najgorih pušenja, tako ni početnice ne rade - rekao je iznerviran­i Boro Maci i dodao:

- Nema veze sa životom, nešto zube ubacuje, gricka... Veze sa pušenjem nema. Da me loži, je*ao bih je svake noći u toaletu, ali pošto veze nema... Ja sam se toliko smorio. Imala je tremu, razumem, prvi put kada je bilo, drugi put sam joj dao ispod jastuka, malo ga je liznula i to je to. Pa jesi li mi rekla da si zaljubljen­a u njega i da lepši ku*ac nisi videla? Molila me je da je je*em. Kada mi se neko sviđa, niko ne može da me zaustavi. Video sam njene slike pre, devojka se bavi tim poslom, pomislio sam da možda zna, pa sam mislio da će da mi bude lepo dok sam ovde, ali, iskreno, nije... - ispričao je u dahu Bora zadrugarim­a, koji su svaki njegov komentar o Maci propratili salvama smeha.

- Odvratna si, smrde ti noge, ugušio sam se od tvojih papuča. Hteo sam da ležim pored tebe da se zezamo, ali sam na kraju šugu dobio od tvojih nogu - kazao je Bora, dok je Maca svaku uvredu stoički sa osmehom istrpela.

- To što svi sada pričaju o mom seksualnom životu, znači da sam prepi*ka - ponavljala je kao mantru Maca.

 ??  ?? Očekivao je više od Mace:
Bora Santana Može ona i bolje: Maca Diskrecija
Očekivao je više od Mace: Bora Santana Može ona i bolje: Maca Diskrecija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia