Alo!

Nina prati Krajinović ima ozbiljne planove za narednu godinu Fiću do top 10!

Da „Sada treba da budem još spremniji, mogu da igram pet mečeva. Očekujem dobre partije na grend slemovima”

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Nekako paralelno s ljubavi koja je cvetala između Filipa Krajinović­a i voditeljke i glumice Nine Radulović počela je da se uspinje i njegova teniska karijera.

Filip je posle fantastičn­og uspeha u Parizu i ulaska u finale, koje mu je donelo 33. poziciju na ATP listi, pred srpske novinare stigao u crnom „audiju”, u društvu svoje lepše polovine.

Nina je poput devojčice, sa čarobnim osmehom i razdragani­h očiju, pratila svaki Fićin pokret, upijala svaku njegovu rečenicu i sve to za uspomenu beležila mobilnim telefonom. Naravno, na kraju se zaljubljen­i par fotografis­ao sa teniskim priznanjem za drugo mesto u Parizu.

- Imao sam šest teških mečeva, ali, eto, u sedmom sam stao. Prošle godine u ovo vreme sam imao tešku povredu šake, a ove sezone sam stigao do 33. mesta. Sledeće sezone želim da budem još bolji, da uđem u top 10 izjavio je Krajinović.

Naš novi teniski junak se još jednom osvrnuo na težak period za njim.

- Mnogo sam radio u fizičkom smislu, imao sam puno oscilacija. Odigrao sam više od 50 mečeva, a i neverovata­n rezultat je da sam na pet čelendžera igrao pet finala. Sada treba da budem još spremniji, da mogu da igram pet mečeva. Moram da igram dobro na grend slemovima. U Parizu sam bio umoran, a ove godine sam imao mnogo nastupa koje sam mogao da dobijem. Otkada sam počeo da radim sa trenerom Petrom Popovićem, prestao sam da previše respektuje­m protivnike. Dobro se krećem, agresivan sam. Moram da budem još brži, spremiću se dobro, to je sigurno. Nadam se da ću biti nosilac na turnirima, a to je dobro jer neću uvek ići na top-igrače - zaključio je naš reprezenta­tivac.

 ??  ?? Nina snima za uspomenu i dugo sećanje Dolazak zaljubljen­og para na druženje sa medijima Nina Radulović je veliki oslonac dečku Filipu Krajinović­u Nina Radulović
blista uz svog momka
Nina snima za uspomenu i dugo sećanje Dolazak zaljubljen­og para na druženje sa medijima Nina Radulović je veliki oslonac dečku Filipu Krajinović­u Nina Radulović blista uz svog momka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia