Alo!

Volim kad sam s „delijama” u „kopu”!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Prvi ovosezonsk­i košarkaški derbi pripao je košarkašim­a Crvene zvezde, koji su pred 5.000 „grobara“slavili rezultatom 100:84. Imali su i crveno-beli podršku navijača smeštenih u parteru B hale „Pionir“, a najpoznati­je lice među njima bio je Vujadin Savić, kapiten fudbalera Zvezde, koji je za „Alo!” rekao da ne propušta košarkaški derbi, naročito kada je Partizan domaćin.

- Čestitam košarkašim­a na ubedljivoj pobedi. Bilo je veoma lepo u „Pioniru“u ponedeljak. Volim da idem na utakmice svog kluba. Naročito volim da odem na košarkaški derbi kada je Partizan domaćin. Tada se navija 40 minuta bez prestanka jer treba nadjačati brojnije „grobare“- rekao je Vujadin Savić za naš list.

Sjajni štoper često se može videti među najvatreni­jim pristalica­ma crveno-belih, pa ni njima više nije neobično kada ga vide u „kopu“.

- Iskreno, ni meni, a ni njima više nije čudno kada se sretnemo na nekoj utakmici. Kada mi vreme i obaveze dozvole, idem sa “delijama“. To nije od juče, u pitanju su godine, pa se više niko ne iznenađuje - kaže Vujadin i dodaje: - Išao sam i na gostovanja sa navijačima. Poslednje je, čini mi se, bilo u Kruševcu. Naravno, išao bih opet da nisam prvotimac kluba. Na utakmicama koje

Zvezda igra van Beograda uvek se dešavaju neke zanimljive stvari, međutim, to nije baš za novine - zagonetan je veliki navijač tima sa „Marakane“.

Osim toga, zanimalo nas je šta mu je lepša polovina Mirka Vasiljević rekla kada su svi mediji objavili da iz „kopa“bodri košarkaše Zvezde u derbiju.

- Da, da, slala mi je poruke dok sam bio u hali. Međutim, nije mi ništa zamerila, naprotiv, bilo joj je simpatično, zna da strasno volim Zvezdu - zaključio je Vujadin Savić.

 ??  ?? Sreda, 8. novembar 2017. Nema ljutnje kada je Zvezda u pitanju: Vujadin i
Mirka
Ne propušta košarkaške derbije:
Vujadin Savić
Sreda, 8. novembar 2017. Nema ljutnje kada je Zvezda u pitanju: Vujadin i Mirka Ne propušta košarkaške derbije: Vujadin Savić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia