Alo!

Đuka čeka treće dete!

-

Poslanik SNS-A Vladimir Đukanović će 2017. pamtiti kao vrlo uspešnu. Nakon što se izborio sa zdravstven­im problemima i smršao čak 38 kilograma, krajem godine postaće ponovo otac.

- Ako Bog da sve da bude kako valja, trebalo bi krajem decembra ili prve nedelje u januaru da nam sreća obasja ognjište. Sitno se broji - kazao je Đukanović za “Alo!” i istakao da će u njegov dom ovoga puta stići devojčica. - Lekari su nam rekli da je devojčica na putu, što mene posebno raduje, jer mi svi kažu da su ćerke nešto posebno u životima očeva. Ako zaista bude tako, zvaće se Jelisaveta - naveo je poslanik koji je ove godine muku mučio sa zdravljem, jer mu je ustanovlje­n dijabetis tipa 2. - Zdravstven­u muku ću ceo život rešavati, ali svakako je dobro što sam se doveo u red - rekao je on i otkrio šta bi želeo da mu se ispuni u 2018.

- Skroman sam čovek, nemam neke posebne želje, osim da Gospod svima podari dobro zdravlje i da se u Srbiji rodi što više dece. Svakako, važno je da na Balkanu bude mir kako bi deca mogla u normalnim uslovima da nam odrastaju. Naša je dužnost da se borimo za miran Balkan - kazao je Đukanović i dodao da se na trećem detetu neće zaustaviti.

- To je Božija volja. Supruga i ja se rukovodimo mišlju da gde ima mesta za troje, ima i za četvoro. U svakom slučaju, što je kuća punija, sreća je veća. To je najlepši dar od Gospoda - rekao je on.

Iako je Đukanović aktivan i u parlamentu, ali i na televiziji, gde ima emisiju, ističe da za decu uvek ima vremena.

D. Ramadani

 ??  ?? Neće stati na trećem detetu: Đukanović sa suprugom i sinovima
Neće stati na trećem detetu: Đukanović sa suprugom i sinovima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia