Alo!

Otišla krvniku na noge posle ucena?

- Piše: N. GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Danijela Stakić, najstarija ćerka zaklane Melite D. (46), koja je u petak pronađena mrtva u kući Mirsada Š. u Pećincima, u ispovesti za „Alo!” kaže da je dželat namamio njenu majku prevarom ili ucenom!

- Mirsad Š. (49), brat proročice Vesne Radomirovi­ć, bio je nasilan prema mojoj majci! Pretio joj je: „Sve ću vas zaklati!“Sve živo iz kuće je prodavao zbog alkohola i družio se sa šljamom. Maltretira­o je i moja dva brata, a majka je sve trpela jer ga se plašila. Znam samo da sigurno ne bi otišla sama kod njega u kuću, jer je strahovala i nije želela da se pomiri s njim. Ili je bila ucenjena, ili prevarena - tvrdi Danijela Stakić, najstarija ćerka nesrećne Melite D. (46), koja je u petak pronađena mrtva u kući Mirsada Š. u Pećincima. Kako saznajemo, on je ženu izbo nožem, a zatim se obesio o roletnu u kući.

- Moja mama je upoznala Mirsada posle smrti drugog muža. Njen drugi muž je preminuo od kancera i Mirsad je prešao da živi kod nje u Donjim Petrovcima. Sa njima je živeo i mali Nenad, moj najmlađi brat, koga je mama dobila sa drugim mužem. U početku je sve bilo bajno, jer se Mirsad pretvarao da je ljubazan i dobar, a onda je počeo pakao! Živeo je kod nje pet godina, a majka više nije mogla da trpi njegovo iživljavan­je i isterala ga je pre 10-15 dana - priča Danijela.

Ona kaže da je Mirsad tukao svoju prvu ženu i da je zbog toga robijao sedam godina, ali da je to krio od njene majke.

- Majka je tek pre dve godine saznala da je imao brak i da ima decu, kao i da je bio na robiji!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia