Alo!

Majka: Lekari nam zatrli kuću

Danijela Trailović (40) se žalila da joj rana smrdi, a sestra joj odbrusila: „Naravno! Kad si se poslednji put okupala?!”

-

priča Novica Trailović (47), suprug nesrećne žene.

Otac Mile kaže da su Danijeli dan posle pada isekli posekotinu do kosti i nedelju dana joj čistili ranu.

- Nogu su joj držali u vakuum aparatu da bi joj, kako su nam objasnili, izvukli sve nečistoće koje su se skupile za nedelju dana koliko nije bila previjana kaže otac, dok majka navodi da je pretrpela strašne muke.

- Operisali su je 13. septembra, a do tada su joj dušu uzeli. Pre nego što je anestezija počela da deluje, čula je kako doktori pričaju da se stanje iskompliko­valo Porodica navodi da je obdukcija urađena 7. novembra, ali da još nisu dobili nalaz.

- Ubiše je lekari u Kragujevcu! Sve ćemo da ih tužimo! Zatrli su nam kuću. Danijela i Novica su se lečili jer nisu mogli da dobiju decu i planirali su da ih usvoje kaže neutešna majka

Vera. i da će joj amputirati nogu kroz plač govori majka Vera, dok muž krivi lekare u Kragujevcu. - Gnoj joj se raširio duž cele noge! Čistili su joj ranu svakog dana, neću da grešim dušu. Primila je 30 jedinica krvi, ali su je u teškom stanju prebacili u KBC „Niš“. Tamo su odlučili da je upute na VMA, ali su u Beogradu rekli “da su nemoćni” i vratili su je u Bor. Ležala je u Opštoj bolnici u Boru dok nije pala u komu, a onda je vraćena u Beogradu gde je i umrla – kaže suprug Novica.

Zaječarka Đ. R. (68) preminula je na licu mesta kada je u subotu uveče pokosio “reno” kojim je upravljao S. P. (39). Nesreća se dogodila oko 19 sati, u blizini zaječarske kasarne, na izlazu iz grada. Prema nezvanični­m podacima, žena se kretala kolovozom,

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia