Alo!

EDITA FAVORIT ZA POBEDU!

- Piše: S. ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Polufinale četvrte sezone šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“donelo je mnogo uzbuđenja, a pre sinoćnog polufinala činilo se da Edita Aradinović ima sve kvalitete nove pobednice popularnog šoua.

Tako su, naime, izjavili Dragana Mićalović, Stefan Dimitrijev­ić

Leon, Branislav Lečić i Nenad Pagonis, dok je favorit Mire

Škorić Tijana Dapčević.

- Od mladih mislim da je

Edita sjajna, ali i Leon i Stevan Anđelković - rekao je

Leka, dok je Leon takođe prognozira­o trijumf mladoj koleginici.

- Edita će pobediti, ne verujem da ću ja - rekao je

Leon, dok je Dragana Editi predvidela ulazak u finale, a Pagonis je uveren da bi Aradinović­evoj najviše koristila pobeda.

Ni ove nedelje seksi „ministarka“nije propustila da da svoj maksimum na sceni, podsećajuć­i žiri i publiku na sjajne nastupe tokom emisije kada je, sa podjednako ubedljivoš­ću, imitirala Bijonse, Anu Nikolić, Majkla Džeksona, Adel, Tifu, Severinu, Tijanu Dapčević, Dženifer Lopez i Mariju Šerifović...

- Svima nam je učešće u TLZP-U bio izazov. Na probama smo bili posvećeni i dokazali smo šta sve možemo - kazala je Edita uoči pretposled­nje emisije četvrte sezone popularnog šou programa.

Ništa manje impresivan nastup u polufinalu imala je i Tijana Dapčević, koja se, kako je otkrila, ozbiljno i posvećeno pripremala za svaku emisiju.

Ni tokom takmičenja, ali ni u polufinalu, Tijana nije krila da joj je stalo do pobede, jer nagradu želi da pokloni bolesnoj deci.

- Novac od pobede bih poklonila Dečjoj onkološkoj klinici, za izgradnju stana za boravak roditelja dece iz unutrašnjo­sti koja se leče na Klinici. Ali svi se bore za nekog i svima nam je cilj da pomognemo. U ovom šouu bilo mi je bitno da pobedim sebe i uspela sam da uradim neke stvari za koje nisam ni sanjala da mogu - rekla je Tijana.

Na sličan način, ukoliko pobedi, novac bi iskoristil­a i Mira Škorić.

- Nadam se da će novac od nagrade otići deci oboleloj od raka. Nažalost, mnogima je potrebna pomoć, ali ipak novac mora da ode tim nedužnim anđelima koji su najsvetiji i najčistiji - kazala je Mira.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia