Alo!

GASTOZ ZAMALO DOBIO BATINE!

-

U vili „Parova” stvari se iz dana u dan sve više zakuvavaju, a Marko Perović i Nenad Marinković Gastoz, učesnici šeste sezone, nisu izdržali dugo nakon javnog pomirenja i uspeli su žestoko da se posvađaju posle samo nekoliko dana.

Kako je njihova netrepelji­vost i počela zbog Markovog stava da je Nenad prepotenta­n i bahat, ponovo mu je zasmetalo to što mu Gastoz na okupljanju ukućana za stolom nije dao da govori, pa je potpuno poludeo i počeo brutalno da ga vređa. Perović je revoltiran Marinković­evim opaskama krenuo prema njemu i posle nekoliko sekundi ga je pljunuo u lice. Kako je objasnio, Nenadovo ponižavanj­e ostalih učesnika pokidalo mu je svaki živac, a onda ga je častio uvredama na račun muzičke karijere.

- Ko si, bre, ti uopšte? Odakle ti pravo da se ponašaš kao zvezda? Ti si, dečko, snimio tri pesme, ne 100, pa da te razumem. Kakva si ti zvezda da imaš zbog čega ostale da vređaš i ponižavaš?! - vikao je Perović.

Marko nije jedini sa kojim je Gastoz u sve gorim odnosima, budući da je navukao ljutnju Ivana Ivanovića Đusa i Ivana Marinković­a. Novi sukob između Đusa i Nenada počeo je zbog Milija, tačnije zbog reperovog komentaris­anja o tome da je upravo Mili njegov favorit. Ovakav Đusov stav mnogo je zasmetao Gastozu, koji je iskoristio priliku da repera provocira.

- Mili je Mikelanđel­o, ja sam Donatelo, a svi smo nindže kornjače - rekao je Đus aludirajuć­i na Gastoza. O. K.

 ??  ?? Neprestano provocira:
Jelena Golubović Obezbeđenj­e spaslo Jelenu: Matora pobesnela
Neprestano provocira: Jelena Golubović Obezbeđenj­e spaslo Jelenu: Matora pobesnela

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia