Alo!

MATORU JE ZADRŽALI D PREBIJE JEL

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Rediteljka Jelena Golubović zapomagala je na podu garderober­a, nakon što se fizički obračunala s Andrijanom Radonjić i Jovanom Tomić Matorom. Žestok okršaj desio se u subotu tokom dana, samo nekoliko trenutaka nakon što su Jelena i Miljan završili žučnu svađu, koja se okončala polivanjem rediteljke.

Naime, uvertiru u turbulentn­o subotnje popodne, koje se završilo sveopštom tučom ispred vrata garderober­a, dali su Miljan i Jelena, koji su se posvađali zbog bubice. Kako je fitnes trener kasnije objasnio, na njegovo uljudno pitanje da li ima novu bateriju za bubicu, rediteljka je uzvratila uvredom na račun njegove supruge i dece.

- Svi tvoji su ku*ve, i žena i deca - rekla je Jelena Miljanu, koji ju je, u nastupu besa, polio ledenom vodom po glavi. Međutim, to fitnes treneru nije bilo dovoljno, te je doneo još jednu flašu vode i sasuo je rediteljki na glavu.

- Saška, ležala sam u krevetu, Miljan mi je prišao i sipao ledenu vodu u uvo.

Nikada mi se ovako nešto nije desilo ni u jednom rijalitiju - jecala je Jelena, a kada se smirila, nezadovolj­stvo je usmerila ka Andrijani Radonjić, koja je sa svog kreveta nemo posmatrala incident. Jelena je u prolazu opsoval „Pinkovu“zvezdu i udarila je po ruci.

- Šta je diraš, bre? Šta je, bre, ti diraš - p histerisal­a je Matora kada je videla šta se godilo, a potom je skočila sa kreveta i na la na Jelenu.

Sekund kasnije, usledio je opšti haos, a zahvaljuju­ći brzoj reakciji obezbeđenj­a, je ostala bezbedna. I dok je nekoliko zad ra, potpomognu­to obezbeđenj­em, uspe savlada Jovanu i odvoji je od rediteljke, je Zorana iskoristil­a priliku i pritrčala Jel nameri da je šutne.

- Udara me iz čista mira! Ko je, bre, o Pi*ka li joj materina! - vikala je Matora, do su je zadrugari izvodili iz spavaće sobe, za to vreme, Goluboviće­va je na podu garderober­a zapomagala i tražila da je pošalju kući.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia