Alo!

Veza sa dečko Hrvatom propa je zbog golotin

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Soraja Vučelić privlači pažnju gde god se pojavi, za njeno ime svakodnevn­o se vezuju skandali, ali ona tvrdi da vodi miran i povučen život, iako priznaje da je zbog svog imidža imala probleme sa porodicom bivšeg dečka, koji je inače Hrvat.

 Koliko se devojka kakva si sada razlikuje od devojke kakva si bila odmah po pojavljiva­nju u javnosti?

- Zabrinula bih se da sam ostala ista. Znate kako, imala sam 23 godine kada sam počela da se pojavljuje­m u javnosti, sada imam 29. Smatram da sam se promenila nabolje. Sada sam emotivnija nego na početku, ali sam bolje upoznata sa medijima i sa onim što stoji iza šou biznisa. Naučila sam da napravim distancu, ranije sam dopuštala svakome da mi se približi, devojke su me molile da se upoznaju sa mnom putem društvenih mreža, govorile da im je to životni san. Meni je nekako bilo žao, pristajala sam da se nađem s njima, a onda su preko mojih leđa postajale poznate koristeći se lažima o meni. To sam prevazišla.

 Odaješ utisak sarkastičn­e osobe, da li si zaista takva?

- Nemam želju da nekoga uvredim, ali ako nešto ne volim, to su današnji lažni moralisti. Pošto neću da se spuštam na nivo vređanja,

onda koristeći sarkazam dam savet. Ali malo ko to shvata. Ljudi nemaju širinu, ne trude se da razumeju više od onoga što su zacrtali. Umetničke fotografij­e koje sam kačila nazivali su bolesnim, govorili da sam u sekti. Tu se vidi dokle ide njihova površnost. Moju mačku su nazvali sektaškom, a žalosno je tako nazivati životinju.

 Sada, kada si u srećnoj vezi, da li ti smeta kada te povezuju sa muškarcima?

- Sada oboje znamo šta je istina, ali tu su njegova porodica, moja porodica, ružno je što svašta čitaju. Kada sam u vezi, u vezi sam. Ne varam i ne lažem svog partnera. Kada ga odaberem, odaberem ga da bude za sve, da mi ništa ne fali. Da se desi da se zaljubim u nekog drugog, raskinula bih.

 Da li si imala probleme sa roditeljim­a svojih izabranika?

- Imala sam veće probleme kada sam se zabavljala sa dečkom iz Hrvatske, sa kojim sam dugo bila u vezi. Pogotovo kada sam se slikala za jednu provokativ­niju naslovnicu. Tada je nastao haos, ljudima je to bilo nepojmljiv­o. U Hrvatskoj su konzervatv­niji nego kod nas. Kod nas se šou biznis shvata kao zabava. Preljube, skandali, golotinja, nama je to smešno, a njima nije, njima je šokantno.

 Važiš za devojku koju prate problemi, pretnje, paljenje automobila. Šta stoji iza toga?

- Nikada to nisam razumela. Čak sam i dosadna, nikada ne nastupam pompezno. Tuče, pretnje i ostalo što se piše, problemi su onih oko mene. Ne moji. Nikada nisam tražila skandale i haos.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia