Alo!

Karleuša i Viki zajedno tverkovale!

-

Novu epizodu „Zvezda Granda“obeležilo je tverkovanj­e Viki Miljković i Jelene Karleuše, koje su izašle na scenu da bi publika procenila koja ima bolju pozadinu.

Ovoj situaciji prethodili su komentari Mire Škorić o tome da je Viki najzgodnij­a članica žirija, budući da jedina ne nosi steznike i nema višak koji bi morala da uteže. Jeleni se ovakva procena nije dopala, pa je pozvala Viki da javno odmere pozadinu. Karleuša je izrazila želju da pokaže kako se tverkuje. Ona je Viki poručila kako joj nedostaje du*e, a zatim počela da igra, naslanjaju­ći zadnjicu o zadnjicu sa njom. Posle nekoliko trenutaka bilo je jasno da se Miljkoviće­va nije snašla i zbunjeno je govorila da ne zna kako se to radi.

Ubrzo se na sceni pojavio Novosađani­n Jovan Pap i dobio svih sedam glasova žirija, a Jelena je opet imala zanimljiv komentar. Ona je objasnila kako nije čula šta je pevao zbog stajlinga koji je poneo.

- Ja sam samo gledala u tvoje pantalonic­e koje su te mnogo zategle i ništa nisam čula šta si pevao. Stajling ti je katastrofa­lan. Imao si dobru energiju i dobar si dasa, ali nije bilo moguće da čujem kako pevaš jer sam konstantno gledala tamo dole - rekla je pop zvezda kroz smeh, aludirajuć­i na takmičarov polni organ. Njene opaske zabavljale su ostale članove žirija, a pogotovo tajanstven­og koji je stvorio opštu pometnju u celom regionu. Niko do poslednjeg trenutka nije mogao da pretpostav­i ko se nalazi u skrivenoj sobi, a iako su svi bili ubeđeni da se radi o Vojislavu Šešelju, u ovoj ulozi našao se glumac Andrija Kovač. Njegove, ali i odluke ostalih članova žirija izveli su iz takta Mariju Šerifović, koja je u jednom trenutku legla na krevet i kroz smeh rekla da se umorila kao da snima bitku na Neretvi. O. Konatar

 ??  ?? Dodir guza: Viki i Jelena
Dodir guza: Viki i Jelena
 ??  ?? Prilegla: Marija Šerifović
Prilegla: Marija Šerifović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia