Alo!

NEDOSTAJE MI MOJA CANA

-

Mladi pevač Stefan Dimitrijev­ić Leon, koji trenutno učestvuje u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“, ređa uspeh za uspehom na muzičkoj sceni, a mi smo sa njim razgovaral­i o njegovom kućnom ljubimcu. Kako je sa nama podelio, životinja mu u stanu mnogo fali, ali zbog poslovnih obaveza i projekata na kojima svakodnevn­o radi nema vremena da se o njoj brine. Ipak, Stefan u svom porodičom domu u Jagodini ima mačku kojoj je dao simpatično ime Cana.

- Cana je kao mače našla put do moje kuće i stalno dolazila da je hranimo. Tako je i ostala kod nas već dve godine. Sada, kad sam ja u Beogradu, mama brine o njoj, a moram da priznam da mi je mnogo žao što nemam vremena da joj se posvetim, budući da životinje odmalena dosta volim. Nijedna životinja ne zaslužuje da bude sama u zatvorenom prostoru, zbog toga nisam doneo mačku u Beograd. Cana nije previše zahtevna maca, a pošto imam veliko dvorište, ne mora niko dvadeset i četiri časa da brine o njoj. To je prednost kuće i otvorenog prostora za one koji obožavaju životinje - kaže Leon.

Pored Cane, on bi vrlo voleo da kupi još jednu mačku, ali i psa.

- Dugo već želim da kupim bengalsku vrstu mačke, poznatiju pod nazivom Safari, koja svojim izgledom podseća na leoparda. Čuo sam da su skupe, ali su mi zaista prelepe. Takođe, čim budem imao malo više vremena, sigurno ću kupiti psa. Najviše volim dobermane, pa će moj izbor sigurno pasti na tu rasu. S obzirom na to da su veliki i da im treba prostora i pažnje, trenutno nisam u mogućnosti da ih čuvam, ali ću ih prvom prilikom, kada se skrasim s obavezama i budem spreman da im se posvetim, kupiti -ispričao je Stefan za „Alo!“. O. K.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia