Alo!

UMALO TUČA SUME I OŽEGOVIĆA!

-

se kontroliše, a svakog trenutka pretila je opasnost da se neko od igrača teže povredi. Za takve uslove nisu čak mnogo krivi ni ljudi iz Kruševca, već oni koji u srpskom fudbalu dozvoljava­ju da se igra na ovakvim oranicama.

S druge strane, Kruševljan­i su i te kako odgovorni za činjenicu da je na tribinama bilo brdo snega, pa su navijači grudvama gađali aktere ovog meča, zbog čega je kasnio njegov početak.

Što se fudbala tiče, njega juče nije bilo i jedino će ostati zapisano da su golove za domaćina postigli Aleksa Vukanović u 34. i Uroš Đerić u 54. minutu, dok je gol za goste dao Marko Jevtović iz penala u 60. minutu.

Malo je nedostajal­o da u kruševačko­m blatu dođe do fizičkog okršaja između fudbalera Partizana Sejdube Sume i Ognjena Ožegovića. Naime, nakon dosuđenog jedanaeste­rca loptu je u ruke uzeo omaleni Gvinejac, što se nije svidelo centarforu crno-belih, budući da penale u timu iz Humske izvodi Marko Jevtović. Došlo je do žestoke rasprave između njih, koju su zaustavili saigrači, pre svih Bojan Ostojić i Leandre Tavamba. Trener Partizana Miroslav Đukić nije bio posebno ljut na svoje igrače posle novog superligaš­kog neuspeha, već je u prvi plan stavio loše stanje terena.

- Kako bilo šta da zamerim svojim igračima, kad na ovom ternu nije mogao da se igra fudbal. To je nemoguće. Protivnik je dva puta došao do našeg gola, a mi smo svoje šanse promašili - rekao je Đukić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia