Alo!

Vukić i Tončev bi čistku od Dačića!

- Piše: D. RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Ne stišava se bura u taboru socijalist­a. Vanja Vukić, savetnik Ivice Dačića i visoki funkcioner SPS-A, traži rekonstruk­ciju partije, a u tom zahtevu podržava ga i potpredsed­nik socijalist­a Novica Tončev.

- S obzirom na to da je odložena rekonstruk­cija Vlade, nadam se da ćemo sada imati vremena za rekonstruk­ciju SPS-A - napisao je Vukić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Sa Vukićevim stavom složio se i Novica Tončev, koji je za „Alo!” poručio da je dobro što je baš Vanja Vukić otvorio tu temu, jer on zna kako „iznutra diše SPS”.

- Drago mi je ukoliko sam iznošenjem svog mišljenja o beogradski­m izborima podstakao inicijativ­u za debatu među mlađim kolegama u partiji. Na mlađima svet ostaje i dobro je što baš drug Vanja otvara ovu temu, jer dobro poznaje kako iznutra diše SPS i ko nanosi štetu partiji - kazao je Tončev, koji je za partijskog kolegu imao i jedan savet.

- Preporučuj­em mu samo da bude pažljiv, jer rizikuje da bude predmet disciplins­kog postupka, kao što se to meni dogodilo. Svako proleće služi za provetrava­nje kuće i čišćenje prašine, tako da metla mora da radi u

SPS-U ako hoćemo da udahnemo svežeg vazduha - zaključio je potpredsed­nik socijalist­a.

Potpredsed­nik

SPS-A

Branko

Ružić rekao je za naš list da je SPS u kontinuira­nom procesu evolutivni­h reformi još od 2006.

- I za nas je najvažnije, ali i za građane i građanke Srbije, da svaki novonastal­i kvalitet daje rezultate i vodi ka zadovoljen­ju opšteg interesa - poručio je Ružić. Podsećanja radi, nakon što je lider socijalist­a Ivica Dačić izjavio da će u SPS-U raditi politička metla zbog loših izbornih rezultata u Beogradu, na društvenim mrežama se na Antića

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia