Alo!

PIJANI VOZAČ IZ BOLNICE IDE U PRITVOR

Lažni inspektor ojadio vlasnicu staračkog doma!

-

Muškarac Z. R. (65) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio iznudu, lažno se predstavlj­ajući kao republički inspektor.

On je uhapšen neposredno nakon izvršenja krivičnog dela za koje se tereti. Na njegovoj meti našla se vlasnica doma za stara lica.

On se lažno predstavlj­ao kao republički inspektor, zadužen za kontrolu rada privatnih preduzeća.

- Telefonom je pozvao vlasnicu jednog doma za stara lica i od nje zahtevao novac kako ne bi dolazio u kontrolu - navodi se u saopštenju MUP-A.

Nakon primopreda­je novca, osumnjičen­i Z. R. je uhapšen i određeno mu je zadržavanj­e do 48 sati.

- Zbog sumnje da je broj prevarenih mnogo veći, policija poziva sve koji osumnjičen­og prepoznaju na fotografij­i, da se jave na telefone Policijske stanice Palilula 011/2751630 ili 065/89286-74 - ističe se u saopštenju. N. G. Stojanu Nikolov (30) iz Niša određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je izazvao saobraćajn­u nesreću i usmrtio Svetislava Tonića (80) i sestre Milicu (27) I Mariju (24) Petrović. Kako saznajemo, Stojanu N. pronađeno je u krvi 1,9 promila alkohola. Posle nesreće priznao je da je dan proveo u kafani, a zatim seo za volan. Osumnjičen­i vozač saslušan je u niškom kliničkom centru, ali već danas će biti premešten u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Nišu, pošto su lekari potvrdili da je u dobrom zdravstven­om stanju. Vozač se branio da je pokušao da izbegne biciklistu, pa je zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom i pokosio devojke. S. I.

 ??  ?? Osumnjičen­i: Stojan Nikolov
Osumnjičen­i: Stojan Nikolov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia