Alo!

Leka urlao na Ninu!

Branislav Lečić pobesneo kad je saznao da njegova bivša žena sa dečkom Filipom Krajinović­em organizuje sinu rođendan

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Voditeljka Nina Radulović priprema proslavu sedmog rođendan sina Lava, a euforiju zbog proslave pokvarila je svađa sa bivšim suprugom Branislavo­m Lečićem, kome nimalo nije prijalo što ga je bivša potpuno isključila iz organizaci­je slavlja. Kako saznaje „Alo!“, ona je umesto bivšeg muža u priču uključila dečka Filipa Krajinović­a, što se Leki nikako nije dopalo.

- Nini je, kao i svakoj majci, veoma važan rođendan deteta. Budući da je Lav jedinac, ona se za svaki njegov rođendan i te kako potrudi da napravi proslavu za pamćenje. Budući da je nedavno dobila važan poslovni angažman, ranije je i krenula sa organizaci­jom, a u tome joj je mnogo pomagao dečko. Kako je stalno jurila na sto strana, zaboravila je da o detaljima obavesti Leku - priča izvor i otkriva da je došlo do sukoba između bivših supružnika.

- Pre nekoliko dana Leka je pozvao Ninu i pitao da li planira da ga pozove na rođendan njihovog sina. Najviše ga je naljutilo što je o lokaciju zvanične proslave saznao od njihovog zajedničko­g prijatelja. Budući da su prošle

godine oboje učestvoval­i u svemu, nije videla razlog za svađu. Za Lavov šesti rođendan pozvala ga je dan ili dva pre i proslava je prošla u najboljem mogućem redu. Upravo to je pokušala da mu objasni, ali on nije želeo da je sasluša - objašnjava izvor blizak voditeljki za „Alo!“.

Kako tvrdi, Lečića je najviše iznerviral­a činjenica da je teniser Filip Krajinović više uključen u život malog Lava nego on, zbog čega je skoro sat vremena držao predavanje bivšoj ženi.

- Oni su posle razvoda ostali u korektnim odnosima, retko dolazi do konflikta među njima i o svemu su uspevali da se dogovore. Problem je u tome što Leki u poslednje vreme sve više smeta ozbiljna veza Nine i Filipa. Ni sam nije verovao da će ta ljubav potrajati, a sada mora da gleda kako neko znatno mlađi od njega preuzima zasluge za stvari koje ipak treba da obavlja otac - kaže izvor, koji veruje da će se bivši par izmiriti i rešiti nesuglasic­e.

- Nina je oduvek bila staložena žena koja izbegava konflikte i beži od svađe sa bilo kim iz svog okruženja. Teško su joj pali napadi i ružne reči koje joj je bivši suprug uputio, ali ipak se sa neke strane potrudila da ga razume i nije uzvratila nijednog trenutka. Siguran sam da će Lavov rođendan smiriti Leku, kao i da je i sam ubrzo posle svađe shvatio da

je pogrešio i da nije bilo potrebe za takvom reakcijom - zaključuje izvor za „Alo!“.

Nina Radulović nije želela za „Alo!” da komentariš­e naša saznanja.

- Nemojte da me zovete za ovakve priče - bilo je sve što je rekla voditeljka „Pinka”, dok se Branislav Lečić do zaključenj­a ovog broja nije javljao na telefon.

Problem je što Leki sve više smeta ozbiljna veza Nine i Filipa izvor „Alo!“

 ??  ?? Osmislili celu
proslavu: Nina i Filip
Osmislili celu proslavu: Nina i Filip
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia