Alo!

Luna urlala i plakala, Sloba je zamalo udario!

-

Luna Đogani i Sloba Radanov često se svađaju, uprkos velikoj ljubavi, u koju se kunu, a sada su se zamalo i potukli! Žestoka rasprava izbila je kada je Lunu probudio razgovor između Mikija Đuričića i njenog dečka, koji je pominjao Kristinu Kockar, pobedu i nagradu.

- Boli me ku*ac, bre, razumeš li? Pali tamo! Ti koji znaš kako mi je došao si da pričaš o tome. Pusti me da spavam! Zaspim i ti dođeš ovde da me maltretira­š - vikala je Luna, što je njenog dečka razbesnelo:

- Kome teraš inat? Ja te maltretira­m? Svaka ti čast! Praviš scene ni zbog čega! Nosi se! Pričali smo bez veze, nemoj da se dereš i da mi bacaš prekrivač, nego lezi i spavaj.

- Ne mogu da spavam, ne mogu više da slušam ovo! Non-stop pričaš o njoj, ti si tim stvarima opterećen, ti si bolestan! Došla sam ovde da se odmorim, danima ne mogu da se sastavim, a ti pričaš o njoj! - vikala je Luna iz sveg glasa, zbog čega ju je Sloba uhvatio za lice. Pevač je nakon toga bes iskalio udarcima u zid, bacivši jorgan na Lunu, a potom pretio da će da napusti „Zadrugu“. Za to vreme Miki Đuričić je došao kod Lune i rekao joj da nije u pravu.

- On zna da sam ja umorna i da sam psihički loše! Došla sam da spavam, on je došao i dere se o Kiji, o autu, o svemu! Ne mogu više da podnesem to! - vikala je Luna.

- Vi se samo svađate, ovo je katastrofa! Uvek ti nađeš nešto da se svađaš! Nemojte da se čudite što vas svašta pitaju i što te gledaju ovako i onako. Prećuti nešto čoveku koga voliš! Luna, zaljubila si se u oženjenog čoveka, ćuti i trpi. Ovo je rijaliti! Volite se, smejte se, ovo svi hoće, da se svađate! Nesigurna si, nisi normalna - govorio je Miki, koga je Luna pokušavala da ubedi u suprotno:

- Ti ne razumeš. Mene niko ne razume. Ne znaš, Miki.

„Alo!“je pokušao da dobije komentar od Slobine mame Draginje, ali se ona nije javljala na telefon. T. V.

 ??  ?? Gajba ih čeka, ako se ne poubijaju u
„Zadruzi“
Gajba ih čeka, ako se ne poubijaju u „Zadruzi“
 ??  ?? Najžešća
svađa ljubavnika u rijalitiju
Najžešća svađa ljubavnika u rijalitiju
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia