Alo!

Ronaldove nebeske makazice!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Kristijano Ronaldo je konačno ušao u sjajnu formu, kao što su želeli navijači Real Madrida. Het-trik na gostovanju Juventusu i spektakula­rne makazice obeležili su prvi meč četvrtfina­la Lige šampiona u Torinu između „stare dame“i „kralja“(0:3). Ronaldo bi komotno mogao da ide u tekvondois­te, pošto je kada je izveo makazice podigao nogu na neverovatn­ih 2,38 metara! Osim divljenja celog fudbalskog sveta, Portugalac je čak dobio aplauz i navijača Juventusa, koji su na svu muku (0:3) smogli snage da nagrade najboljeg fudbalera sveta.

Inače, kako je „Marka“izračunala, leđa Ronalda u skoku su bila paralelna sa igralištem, na visini od 1,41 metar, ali je njegova desna noga bila na visini od 2,38. Poređenja radi, prečka gola je na 2,44!

Điđi Bufon, golman Juventusa, opravdano se u najavi meča plašio Ronalda, pošto je nastavio crnu seriju protiv Portugalca. U svojoj mreži od utorka uveče ima još tri Ronaldove lopte, pa je tako od poslednjih deset koje mu je uputio Kristijano čak devet lopti završilo u njegovom golu!

- Istina, bio je to odličan pogodak, mnogi kažu fantastiča­n. Možda je čak i najbolji u mojoj karijeri. Nisam očekivao takvu epizodu, ali više me interesuje igra Reala. Odlični smo bili, dali tri gola sjajnom Juventusu, to me više raduje - rekao je Ronaldo.

On se osvrnuo na aplauze italijansk­e publike posle makazica.

- To je bio neverovata­n trenutak. Moram da zahvalim svim navijačima Juventusa, jer takve aplauze od protivničk­ih navijača nikad nisam dobio - dodao je Ronaldo.

As Reala je kada je davao gol Juventusu metara, podigao nogu na neverovatn­ih 2,38 su mu bila iznad zemlje 1,41 metar a leđa

 ??  ?? Neverica posle gola: Zidan
Neverica posle gola: Zidan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia